Uncategorized

10 Favourites of June

Hi allemaal! Wat leuk dat je weer op mijn blog kijkt. Deze maand waren een aantal items echt mijn favorieten. Sommige items heb ik ook veel op mijn Instagram gebruikt, daarom wil ik deze items ook graag in mijn blog laten zien. In deze blog laat ik mijn 10 favourites van de maand juni zien.

1. Ketting
Deze ketting kon je woensdag al op mijn Instagram zien. Op de ketting staat XX IV, de datum dat ik een relatie kreeg (20 april 2014) met het allerliefste vriendje! Clipzz heeft deze ketting speciaal voor mij gemaakt, waar ik echt onwijs blij mee ben. Ik ben dol op gepersonaliseerde items, dus deze ketting past heel goed bij me! Ik heb hem nu al vaak gedragen en dat ga ik zeker nog vaak doen.

2. Playsuit
Deze playsuit komt je denk ik niet onbekend voor, aangezien ik hem al een paar keer heb laten zien op Instagram en in een blog. Mijn nieuwe favoriete playsuit komt namelijk van AliExpress en heb ik slechts voor iets meer dan een tientje kunnen aanschaffen! Over deze playsuit kun je in deze blog meer lezen.

3. Kaartjes
Deze maand had ik een aantal leuke kaartjes van milya.nl ontvangen! Ik ben dol op dit soort items, omdat je er leuke dingen mee kunt doen! Zo kun je een kaartje in een fotolijstje zetten of verwerken in een gaaspaneel. Binnenkort komt er nog een toffe DIY voor een gaaspaneel online, dus houd mijn blog goed in de gaten!

4. Bikini
Deze zomer ga ik naar Italië, dan is een goede bikini natuurlijk onmisbaar. Van https://www.sapph.com/nl/ mocht ik een mooie bikini uitzoeken, dus ging ik voor deze mooie witte bikini. Ik heb tot nu toe nog nooit een witte bikini gehad, maar ik ben nu al helemaal weg van de bikini. Binnenkort volgen meer foto’s!

5. Telefoonhoesje
Over dit telefoonhoesje schreef ik vorige week in deze blog. Aangezien het zomer is, is dit hoesje voor mij onmisbaar. Dit hoesje behoort dus zeker tot mijn favorieten van juni.

6. Broek
Ik denk dat deze broek van Gladimosa ook niet onbekend is, ik heb er al een hoop foto’s van gepost op Instagram waar ik veel positieve reacties op kreeg. Ook ik kan geen genoeg krijgen van deze blog, dus hij behoort echt tot mijn favorieten van juni.

7. Lippenbalm
Begin deze maand maakte ik kennis met de nieuwe lippenbalm van eos. Sindsdien ben ik helemaal weg van de smaak nectar, ik gebruik hem dagelijks! Over de andere smaken kun je in deze blog lezen.

8. Jurkje
Ook dit jurkje komt van AliExpress en kostte maar een paar euro, kun je dat geloven? Binnenkort, in AliExpress Shoplog #2, zal ik dit jurkje weer reviewen. Houd mijn blog dus goed in de gaten!

9. Face Gel
Begin deze week schreef ik over de Incredible Face Gel van MayBeauty. Ik ben sinds mijn eerste test groot fan van deze gel. Hierom heb ik de gel al vaak gebruikt deze maand. De Incredible Face Gel is dus zeker weten onmisbaar tussen mijn favorieten van juni.

10. Shirt
Last but not least dit toffe shirt van Capricci. Momenteel loopt hier nog een winactie van, deze vind je hier (deze wordt morgen bekend gemaakt!) Het is een heel zomers shirtje, dus deze past ook weer helemaal bij de maand juni. Ik zal hem nog vaak gaan dragen!

Dit waren mijn favorieten van de maand juni. Wat was jouw favoriete item? Leave it in the comments!

Liefs.

12 Comment

  1. Mooie foto’s! Ik vind je outfits erg leuk! Mijn favoriete item deze maand was de nieuwe koptelefoon van mijn dochter. Het is nu heerlijk stil 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *