Beauty Fashion My Favourites Review / Test

10 Favourites of May

Hi allemaal! Wat leuk dat je weer op mijn blog kijkt. Deze maand waren een aantal items echt mijn favorieten. Sommige items heb ik ook veel op mijn Instagram gebruikt, daarom wil ik deze items ook graag in mijn blog laten zien. In deze blog laat ik mijn 10 favourites van de maand mei zien.

1. Schoenen
Shoes, can we ever get enough? Wat mij betreft nooit! Deze maand ontving ik mijn nieuwe paar favoriete schoenen van Aqa. In het roze, dus helemaal mijn kleurtje. De schoenen zijn duidelijk van goede kwaliteit, dus ik zou schoenen van Aqa zeker aanraden! De schoenen vind je hier.

2. Shirt
Een van mijn nieuwe favoriete shirts, is het shirt van Fashionbomb. Op het shirtje staat Live to sparkle. Deze tekst spreekt mij erg aan, omdat ik er een eigen interpretatie bij heb. Het is namelijk heel belangrijk is om je geluk te behouden in het leven. Leef daarom om te schitteren en geniet van je leven! Het shirtje is nu ook in de aanbieding, dus kijk vooral even hier. Oh, en als je de code FASH10 gebruikt, krijg je ook nog eens 10% korting in de hele webshop!

3. Armbandjes
Begin deze maand ging ik naar een persoonlijke persdag bij Triangle PR. Net zoals de vorige keer, was dit onwijs gezellig! Een van de persitems die ik meekreeg, was dit prachtige setje armbanden van The Rubz. I love it!

4. Krijtbordje
Dat ik van gepersonaliseerde items houd, is ondertussen wel duidelijk denk ik. Daarom vond ik deze maand mijn nieuwe krijtbordje van MadeAt94.com heel leuk. Ik heb het bordje in mijn kamer gehangen en hier zal ik af en toe iets op schrijven, waardoor het bordje persoonlijk wordt. Binnenkort ga ik dit krijtbordje ook gebruiken in een toffe DIY, dus houd mijn blog in de gaten!

5. Koptelefoon
Over de koptelefoon van Sudio Sweden had ik eerder deze maand al geschreven in deze blog. Ik heb deze koptelefoon nog niet zo lang, maar ik gebruik hem al onwijs vaak! De kwaliteit is enorm goed en je kunt lang vooruit met de batterij. Voor mijn uitgebreide review, kun je hier terecht. De koptelefoon kun je hier vinden.

6. Highlighting Palette
Van TheImageFactory PR ontving ik deze maand een perspakketje, hier zat onder andere dit Highlighting Palette van Sleek in. Dit pallet bevat alle 4 de stappen die je doet (of zou moeten doen) als je gaat highlighten. Linksboven gebruik je om je wenkbrauwen te liften. Rechtsboven gebruik je op het de bovenkant van je jukbeenderen. Linksonder gebruik je voor de brug van je neus. Rechtsonder gebruik je op het cupido boogje boven je lippen, hiermee trek je je lippen meer naar de voorgrond. Het is handig dat alle vier de benodigdheden bij highlighten in één pallet zitten. De kleuren zijn heel mooi en passen precies bij elke stap. De highlight blijft ook goed zitten. Echt een aanrader dus!

7. Handtas
Mijn nieuwe handtas was deze maand niet alleen mijn favoriet, maar ook de favoriet van veel van mijn volgers. Deze prachtige handtas komt van Glamodisa, een webshop die wekelijks met nieuwe items komt (bij deze shop raak je dus wat mij betreft nooit verveeld). De handtas is vrij klein, er kan niet veel meer in dan een telefoon en een (kleine) portemonnee. Daarom is deze handtas ideaal voor als je op stap gaat. Deze tas gaat voortaan met mij mee als ik op stap ga!

8. Spijkerjas
Love is in the air met dit spijkerjasje van Lesara. Dit jasje kreeg ik ook op de persdag bij Triangle PR mee. Het jasje is vrij apart, je ziet dit niet snel op straat. Hierom wilde ik het jasje alleen maar liever, aangezien ik het juist leuk vindt om wat anders dan normaal gekleed te zijn.

9. Speaker
Vrijdag zal ik een aparte blog posten over deze speaker, maar ik zal er alvast kort iets over vertellen. Mijn nieuwe speaker van Freshnrebel is defenitely mijn favoriete speaker voor de komende maanden. De speaker kan vrij hard, heeft een goede bas en gaat lang mee. Ander pluspuntje: de speaker werkt ook als powerbank! Mijn uitgebreide review lees je vrijdag op mijn blog.

10. Ring
Last but not least, deze prachtige ring van www.moonstoneshop.com. Hier schreef ik eerder deze maand ook al over in deze blog, waar ik totaal vier ringen laat zien. De Leaf of Light blijft mijn favoriet van mijn vier nieuwe ringen. De kleur van de steen is echt prachtig (omdat deze van maansteen is gemaakt). Ik ga deze ring zeker nog vaak dragen!

Dit waren mijn favorieten van de maand mei. Wat was jouw favoriete item? Leave it in the comments!

Liefs.

13 Comment

    1. Ben ook heel benieuwd naar het highlighter palette. Heb het al op zoveel blog zien voorbijkomen. Misschien moet ik het ook maar eens aanschaffen

  1. Oh my die schoenen!! ♥ LOVE IT! En die koptelefoon, ook al zo een leukie. Eigenlijk alleen maar leuke favs. Maar die schoenen, wauw. Ik kende het merk eerlijk gezegd ook nog niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *