My Favourites

10 Favourites of November

Hi allemaal! Wat leuk dat je weer op mijn blog kijkt. Deze maand waren een aantal items echt mijn favorieten. Sommige items heb ik ook veel op mijn Instagram gebruikt, daarom wil ik deze items ook graag in mijn blog laten zien. In deze blog laat ik mijn 10 favourites van de maand november zien.

1. Rudolph mok
Om me alvast goed voor te bereiden op kerst (want daar ben ik groot fan van) heb ik in november mijn Rudolph mok goed benut! Ik vind de mok er echt enorm schattig uit zien en hij brengt me meteen in de Christmas mood. Ook vind ik het heel leuk dat zijn neus rood verkleurt als er een warme drank in zit, dit maakt hem nog schattiger. Onlangs heb ik hier ook een blog over geschreven, deze vind je hier. Aan mij is heel veel gevraagd waar ik deze mok vandaan heb, dus hierbij nog even een linkje naar de site waar Rudolph vandaan komt: https://www.coolgift.com/nl/Rudolph-Mok.

jhh_7953

2. Telefoonhoesje
Sinds begin november heb ik een nieuwe telefoon, namelijk de iPhone 6. Ik ben altijd een absurde fan van telefoonhoesjes, dus heb ik een hoop nieuwe hoesjes aangeschaft voor mijn nieuwe iPhone! Een van de hoesjes die ik deze maand veel heb gebruikt, is het onderstaande hoesje. Ik heb dit telefoonhoesje ontworpen via de website van EgoSketch. Op dit hoesje staat een hele mooie quote: Think of all the beauty still left around you and be happy. Deze quote is afkomstig uit het dagboek van Anne Frank. Zij schreef op 4 maart 1944: Dan denk ik niet aan al de ellende, maar aan het mooie dat nog overblijft. Hierin ligt voor een groot deel het verschil tussen moeder en mij. Haar raad voor zwaarmoedigheid is: “Denk aan al de ellende in de wereld en wees blij, dat jij die niet beleeft!” Mijn raad is: “Ga naar buiten, naar de velden, de natuur en de zon, ga naar buiten en probeer het geluk in jezelf te hervinden en in God. Denk aan al het mooie dat er in en om jezelf nog overblijft en wees gelukkig!” Ik vind het heel bijzonder hoe zij op deze manier kon denken, ondanks ze in zo’n moeilijke situatie zat. Omdat dit zo’n krachtige quote is, wilde ik hem graag op een telefoonhoesje hebben. Ik kon dit mooie telefoonhoesje ontwerpen bij EgoSketch. Dit is een site waar jij je eigen gepersonaliseerde telefoonhoesjes kunt maken!

jhh_8780

3. Sweatshirt
Het wordt steeds wat kouder, dus ben ik weer toe aan een uitbreiding van mijn kledingkast! Een van mijn nieuwe favoriete items uit mijn kledingkast is nu dit grijze sweatshirt. Hij is heel warm, dus helemaal geschikt voor de kou! Binnenkort komt hier nog een aparte blog over, die komt snel online. Ik heb mijn sweatshirt van www.sans-online.nl, deze site is zeker een aanrader om eens op te kijken. Deze shop heeft namelijk een groot aanbod van kleding van allerlei merken. Er is nu ook veel sale, dus zeker even kijken!

jhh_8639-b

4. Diamond Sponge
Normaal gesproken gebruik ik altijd beautyblenders, maar dat is voor nu verleden tijd. Sinds ik de Diamond Sponge van Realtechniques gebruik, wil ik geen beautyblenders meer! Deze sponge blend veel beter dan beautyblenders en hij is veel fijner te gebruiken. In mijn vorige blog kwam de sponge voorbij, deze blog vind je hier.

jhh_8150-2

5. Horloge
Ik ben een groot fan van roze, dus dit horloge past dan ook helemaal bij me. Ik heb dit horloge al een tijdje en ik heb hem heel vaak gedragen. Het horloge is vrij subtiel, omdat hij iets kleiner is dan de andere horloges. Mij spreekt dit aan, omdat mijn pols niet zo breed is. Nu heb ik eindelijk een horloge dat niet veel te groot is voor mijn polsen! Dit horloge is oorspronkelijk van Oozoo, maar hij wordt onder andere verkocht door Brandfield.

jhh_8425-b

6. Telefoonhoesje
Alweer een telefoonhoesje. Zoals ik al zei, ik ben een groot fan van telefoonhoesjes. Dit hoesje was een van de eerste hoesjes die ik had en deze is ook een van de leukste! Het telefoonhoesje komt van http://www.uniekhoesje.nl/. Dit is ook een van de 22 shops die meedoet aan de BIG X-MAS GIVEAWAY. Als je hier nog niet aan meedoet, check dan snel deze blog!

jhh_6794-b2

7. Skinnycoffee
Ik ben een aantal weken terug door Skinnycoffee gevraagd om hun koffie uit te testen. Deze koffie bevat een aantal organische stoffen, waardoor je afvalt. Dit lijkt onmogelijk, maar toch werkt het! Ondertussen heb ik de koffie al bijna een maand elke dag gedronken. Binnenkort komt hier op mijn blog nog een uitgebreide review over, waarin ik mijn resultaten met jullie zal delen. Op de discountpage op mijn site stond overigens ook nog een leuke kortingscode!

jhh_5628

8. Palette
Etos is sinds kort veranderd in haar uiterlijk, waardoor alle producten er nu heel mooi en luxe uit zien. Een van de Etos producten die ik heb, is het contour en highlight palette. De kleuren zijn heel subtiel en passen daarom goed bij mij, ik maak dus veel gebruik van dit palette! Ik had in deze blog al over dit product geschreven, maar binnenkort zal ik nog een uitgebreidere blog posten over een aantal Etos producten.

jhh_8247

9. Pyjama
Door het PR bureau TrianglePR heb ik het pyjama merk Charlie Choe ontdekt. Dit is echt een onwijs leuke shop met allerlei leuke pyjamas (denk aan pyjamas met sterretjes, elmo, cookie monster, en nog veel meer). Ik heb een pyjama met sterretjes, die nu mijn favoriete pyjama is.

jhh_7289-b

10. Telefoonhoesje
Last but not least, (alweer) een telefoonhoesje. Dit vind ik denk ik het mooiste telefoonhoesje wat ik tot nu toe heb. Doordat hij doorzichtig is, die je goed mijn iPhone er doorheen. De jurk van het meisje op mijn hoesje staat ook heel mooi op de kleur van mijn telefoon. Het hoesje heb ik van Get it girl cases, hier vind je nog een heel aantal andere leuke hoesjes!

jhh_8774

Dit waren mijn favorieten van de maand november, volgende maand zal ik weer een blog schrijven over mijn favorieten van december. Wat waren jullie favorieten deze maand? Leave it in the comments!

Liefs.

12 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *