My Favourites

10 Favourites of October

Hi allemaal! Wat leuk dat je weer op mijn blog kijkt. Deze maand waren een aantal items echt mijn favorieten. Sommige items heb ik ook veel op mijn Instagram gebruikt, daarom wil ik deze items ook graag in mijn blog laten zien. In deze blog laat ik mijn 10 favourites van de maand oktober zien.

1. Cherry Lipbomb
Deze lipbomb heb ik een maand geleden bij het Beautygloss Vriendinnen Weekend gekocht. Hij ruikt echt onwijs lekker, daarom gebruik ik hem heel veel. Ook is dit een van de weinige lipbombs die niet plakt, daarom is hij nog fijner om te gebruiken. De lipbomb heb ik voor slechts €3 gekocht. De lipbomb kun je in een aantal winkels kopen in Nederland en België. Ook kun je een kijkje nemen op de site www.w7cosmetics.co.uk/.

2. Horloge
Dit horloge heb ik een aantal weken geleden van Aperfectgift ontvangen. Aperfectgift is de enige shop die het merk Loisr, afkomstig uit Griekenland, in Nederland verkoopt.  Dit horloge is bij veel outfits te dragen. Het liefst draag ik het horloge in combinatie met mijn The Rubz armband, die precies dezelfde kleuren heeft. Het horloge is te verkrijgen op www.aperfectgift.nl/home/32-loisir-11l05-00256-tijdloos-dameshorloge-wit-metalenbandje-41-mm-rose-goud voor slechts €59. De armband is te verkrijgen op www.therubz.com/.
jhh_6916

3. Gatenbroek
Deze broek heb ik een aantal weken geleden ontvangen van Weardrobe. In deze broek zitten heel wat scheuren/gaten. Normaal gesproken worden gaten in een broek al snel groot, maar bij deze broek is dat niet het geval. De broek gaat niet snel kapot, omdat er een lang stuk kant onder de broek zit. Hierdoor kan ik ook nooit per ongeluk met mijn voet in een gat stappen (wat normaal gesproken nogal vaak voor komt…) Het kant geeft ook nog een heel leuk effect aan de broek! De broek is nu afgeprijsd voor €20. Je kunt deze broek kopen op www.weardrobe.nl/Webwinkel-Product-156996675/Skinny-Light-Lace.html.
jhh_2176

4. Kimono
In mijn herfstvakantie heb ik een bezoek gebracht aan Triangle PR. Toen ik bij Triangle PR aankwam, werd ik ontvangen door Anaïs, een van de leukste werknemers die ik ooit heb ontmoet)! Het eerste wat mij opviel, was een prachtige kimono die zij aan had. Het bleek een kimono van Lollyslaundry te zijn en ik mocht hem mee naar huis nemen! Dit is nu zeker weten mijn favoriete vestje, ik draag hem onwijs veel. Helaas is de kimono niet meer te koop, wel kun je op http://www.lollyslaundry.com/ kijken voor andere leuke items!
jhh_6791-b2

5. Bloemen
Deze maand kreeg ik onverwachts een grote bos met gerbera’s van mijn lieve vriend. Daar was ik natuurlijk heel blij mee! De verschillende kleuren maken deze bloemen heel leuk, ze vrolijken mij echt op. Ze hebben wel 2 weken in huis gestaan, dus dat maakte het heel vrolijk in huis!
jhh_5593

6. Bloesje
Dit bloesje past perfect onder mijn favoriete leren jasje. Aangezien het weer wat kouder is, is dit een perfecte outfit voor dit seizoen. Streepjes zijn altijd al mijn favoriete opdruk, dus dit bloesje past heel goed bij mij. Het bloesje is te koop op https://www.kellyjeans.nl/nl/dames/sparkz/ voor €54,95.
jhh_6611

7. Aftereden setje
Een tijdje terug mocht ik bij http://www.aftereden.nl/ een setje uitkiezen. Ik ben voor het setje DALLAS gegaan, omdat deze mij het meest aanspreekt. De bh heeft een gelvulling, wat veel beter zit dan een normale bh. Het is zeker een aanrader om eens te proberen! Het gehele setje kun je vinden op http://www.aftereden.nl/bh-s/21620/. Met de code VERENALOVESAFTEREDEN krijg je 15% korting op de gehele collectie! De nieuwe collectie en de special items staan online, happy shopping!
jhh_5871-b

8. Invisibobble elastiekje
Ik heb mijn zwarte en doorzichtige Invisibobble elastiekjes op het Beautygloss Vriendinnen Weekend gekocht. Ik vind het hele fijne elastiekjes, veel beter dan normale elastiekjes. Een Invisibobble elastiekje beschadigt je haar niet, maakt geen bobbels in je haar, zorgt niet voor hoofdpijn of afdrukken als je hem om je arm hebt. Wat mij betreft een perfecte vervanging voor de normale elastiekjes (waarbij dit soort problemen wel vaak voorkomen)!
p1020006

9. Groene bomber
Groen is helemaal in dit seizoen, daarom is deze groene bomber mijn favoriete item van oktober. Daarnaast is de bomber ook redelijk dik, waardoor hij nog fijner is om dit seizoen te dragen. Je kunt deze bomber van TopsShopz, samen met een aantal andere kleuren, ook nog eens winnen! Meer informatie hierover vind je hier.
jhh_6229-blog

10. Comfy jumpsuit
Als ik terug kom uit school, trek ik vaak comfortabele kleding aan. Deze comfy jumpsuit van jurkjes.com heb ik deze maand onwijs vaak gedragen uit school en in het weekend. De jumpsuit ziet er comfy, maar toch heel leuk uit. Je kunt deze jumpsuit kopen op http://www.jurkjes.com/kyra voor €39,95.
jhh_6464

Dit waren mijn 10 favorieten van oktober. Volgende maand zul je weer 10 andere favorieten van de maand november zien! Wat zijn jouw favourite items van deze maand? Leave it in the comments!

Liefs.

16 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *