My Favourites

10 Favourites of September

Hi allemaal! Wat leuk dat je weer op mijn blog kijkt. Deze maand waren een aantal items echt mijn favorieten. Sommige items heb ik ook veel op mijn Instagram gebruikt, daarom wil ik deze items ook graag in mijn blog laten zien. In deze blog laat ik mijn 10 favourites van de maand september zien.

1. Ring
img_20160807_203647Deze ring is eigenlijk altijd al 1,5 jaar een favoriet item. Ik heb deze ring van mijn vriend gekregen toen we één jaar verkering hadden. Na één jaar wisten we eigenlijk al zeker dat we heel ons leven bij elkaar willen blijven, deze ring is dus eigenlijk mijn promise ring. Deze ring past goed bij mijn favorieten van deze maand, omdat de ring heel vaak te zien was op mijn foto’s!

2. Roze bomber
jhh_5311Deze bomber heb ik een aantal maanden geleden gekocht in Rotterdam bij Mostwantednl voor €35. De stof van deze bomber vind ik heel mooi en het jasje is wat dikker dan de andere bombers, daarom heb ik hem gekocht. Dit jasje is ook heel handig voor de herfst, nu het weer wat frisser wordt!
De bomber is nog steeds beschikbaar op: www.mostwantednl.nl/bomber-jacket-baby-pink

3. Sportbroekje
jhh_5274Dit sportbroekje heb ik in de zomervakantie bij de H&M voor €9,95 gekocht. Ik heb dit broekje deze maand veel gebruikt als pyjama/chill/sportbroekje. Het broekje zit heel lekker, dus ik draag hem heel vaak. Helaas is het broekje nu niet meer te koop bij de H&M.

4. Polaroidlijst
jhh_2746Ik heb al één jaar lang een polaroid, deze heb ik gekregen van mijn vriend. Dit is echt een van de beste cadeaus die ik ooit heb gehad! Ik heb een aantal weken geleden deze polaroidlijst gemaakt om al mijn polaroids in op te hangen. Binnenkort zal ik hier een DIY over op mijn blog over posten. De lijst hangt nu al een aantal weken in mijn kamer. Ik vind het leuk om telkens al deze foto’s te zien, ze zijn toch wat specialer dan de normale foto’s die je op je telefoon of computer hebt (hier kijk je vaak niet meer naar).
Een polaroid kun je voor €65 in verschillende kleuren bij de Hema kopen: http://www.hema.nl/polaroid

5. The Rubz armband
jhh_5109

jhh_4169Deze prachtige The Rubz armband heb ik een aantal weken geleden ontvangen van Triangle PR. Dit is de mooiste armband die ik momenteel heb, vooral vanwege de Swarovski steentjes. Zilver is mijn favoriete kleur, dus dit past zeker bij mijn favourite jewelry van deze maand.
Deze armband kun je op voor €120 kopen op: http://www.therubz.com/products/crystal-classicmetal-platin-silver

6. Little Light Box
jhh_5147Deze super leuke Little Light Box heb ik een aantal geleden gewonnen bij @quotestoday. Bij een Little Light Box krijg je 85 tekens erbij, je kunt dus zelf de tekst bepalen die er op staat. Ik vind het ook heel leuk om hier foto’s van te maken voor op mijn Instagram.
De Little Light Box kun je voor €35-40 kopen, onder andere bij de Wehkamp: http://www.wehkamp.nl/Winkelen/lightbox

7. Roze shirt New Yorker
jhh_5289Dit kleurige shirtje heb ik deze maand veel gedragen. Ik heb dit item in mijn vakantie gekocht in de New Yorker, omdat hij er zo vrolijk uit zag. Op dat moment was hij afgeprijsd van €7,99 naar €4,99. Helaas is dit shirtje nu niet meer te koop. Ik vind de kleuren van het shirtje erg leuk, daarom gebruik ik dit shirtje ook vaak als achtergrond op mijn Instagram.

8. Nike schoenen
jhh_3476Dit zijn sowieso mijn favoriete schoenen! Ik heb deze schoenen deze maand vaak gedragen, omdat het nog zulk zomers weer was. Deze editie is wel een limited edition, de schoenen zijn nu op veel sites in de aanbieding en zullen binnenkort niet meer te koop zijn. De schoenen waren eerst €140, maar het paar is nu in veel winkels afgeprijsd.
De sneakers zijn o.a. te verkrijgen op de volgende site: www.sneakerbaas.com/nl/baaschoice/wmns-air-max-1-print-cherry-blossom

9. Fashiontalk met Teddy
jhh_5178Dit boek heb ik een aantal dagen geleden ontvangen en ik ben het meteen gaan lezen. Dit boek gaat over Teddy, een jonge modieuze vrouw die in het hartje van Amsterdam woont. Je leest over het leven van Teddy in de modewereld, ze werkt namelijk bij één van de grootste modeontwerpers. Binnen no time had ik dit leuke boek uit, dit boek is echt zeker een aanrader! Voor slechts €16,99 kun je dit boek al kopen.
Het boek kun je kopen op: www.boekscout.nl/shop/_.aspx/Fashion_talk_met_Teddy

10.Unicorn Inflatable
p1010856Deze inflatable is zeker weten het leukste item van deze maand! Ik heb deze inflatable van Megagadgetsnl gekregen. Het is heel leuk om hiermee naar het strand of een zwembad te gaan. De inflatable is 2,5 meter groot, maar dat maakt hem juist heel leuk (en opvallend). De inflatble kost €59,95, maar je kunt hem ook winnen op mijn blog/Instagram! Bekijk snel hier de winactie die momenteel loopt. Ook kun je de Unicorn Inflatable hier kopen: https://www.megagadgets.nl/opblaasbare-eenhoorn-xxl

Dit waren mijn 10 favorieten van september. Volgende maand zul je weer 10 andere favorieten van de maand oktober zien! Wat zijn jouw favourite items van deze maand? Leave it in the comments!

Liefs.

20 Comment

  1. Zo leuk, die polaroid lijst en light box! Ik heb zelf ook wat polaroids liggen maar weet niet wat ik ermee ga doen… misschien ze in een lijstje zetten zoals bij jou 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *