Uncategorized

2019 wordt een jaar vol met feest

Misschien is het nog een beetje vroeg: in oktober al na gaan denken over het volgende jaar. Toch doe ik dit stiekem al, want 2019 wordt voor mij een jaar vol met feest! In deze blog zal ik jullie vertellen waarom.

Een goed vooruitzicht

Het jaar 2019 biedt mij een goed vooruitzicht, want in dit jaar zullen er allemaal leuke gebeurtenissen plaatsvinden! Zo mag ik op 21 maart alweer mijn 20e verjaardag vieren. En daar kijk ik natuurlijk enorm naar uit! Dan op 20 april heb ik alweer 5 jaar een relatie met mijn vriend. Tot slot trouwt mijn zus op 14 juni, op de datum dat mijn ouders 30 jaar zijn getrouwd. Een en al feest dus!

“We hebben een vraag”

Afgelopen zomer, toen ik in een luchtballon zat met mijn familie, kreeg ik ineens een kaartje van mijn zus. Hierop stond: “We hebben een vraag speciaal voor jou: wil je onze ceremoniemeester zijn?” Vol enthousiasme zei ik meteen: “Ja, natuurlijk!” Ik ben een echte regelaar en ik organiseer altijd graag, dus dat komt wel goed. Maar nu moet er nog wel een hoop gebeuren, voordat mijn zus kan gaan trouwen. Ik moet dus spoedig beginnen met het regelen van een aantal dingen!

Onmisbaar

Wat is een feestje zonder taart? Precies! Taart is onmisbaar op een feestje. Zo moet er ook taart komen op de bruiloft van mijn zus, maar ook op het vrijgezellenfeestje van mijn zus (wat ik waarschijnlijk ook zal gaan organiseren). Zo zag ik op gefeliciTAART al een heleboel leuke taarten staan! Hoe leuk en toepasselijk zou deze hartjestaart bijvoorbeeld zijn voor op het vrijgezellenfeestje?

Een hoop feestjes

De hartjestaart doet mij ook gelijk denken aan mijn 5-jarige jubileum met mijn vriend. Wat mij betreft is 5 jaar best een jubileum op zich, het is toch een half decennia! Aangezien 20 april ook op een zaterdag valt, lijkt het mij heel leuk om het jubileum ook echt te vieren op deze dag. Daarom wil ik misschien op deze dag een taart bestellen. Dat maakt het toch wat feestelijker!

2019 wordt dus een feestelijk jaar voor mij, waarschijnlijk met veel taart (wat ik helemaal niet erg vind). Wat vind jij van taart op een feestje? Onmisbaar? Of kan een feestje ook zonder taart gevierd worden? Leave it in the comments!

Liefs.

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking, maar bevat wel mijn eerlijke mening over het desbetreffende bedrijf en/of product.

 

9 Comment

  1. Dan was je wel jong toen je relatie begon zeg 😉 Maar allemaal superleuk natuurlijk. Het lijkt me een hele verantwoordelijkheid om de bruiloft van je zus te regelen maar ook zo tof!

  2. Wat staat er leuke dingen op de planning! Toevallig is 20 april mijn verjaardag en ik zeg: doen een heerlijke taart bij jullie jubileum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *