Fashion My Favourites

5 Autumn Outfits

Het is alweer een aantal maanden herfst en dat merk je nu (pas) heel erg. Het regent veel en de blaadjes vallen al uit de bomen. Ook wordt het onwijs koud (waar ik niet zo blij van wordt) Aangezien het nu pas echt als herfst voelt, laat ik jullie 5 van mijn favoriete herfstoutfits zien!

Allereerst vind ik een basic outfit een leuke outfit voor de herfst. Bij een basis outfit draag ik een zwarte broek met een zwart shirt er boven. Je kunt deze basic outfit heel makkelijk leuk afmaken door er bijvoorbeeld een bomber over aan te trekken, zoals deze bomber van Fresh Mess. Kaki is deze herfst helemaal in, dus met zo’n bomber zie je er stylish uit! Wil je ook zo’n leuke bomber of een ander leuk item van Fresh Mess? Gebruik dan de code INSPIRATION15 voor 15% korting!

jhh_7014-b

Ook kun je de basic outfit wat kleurrijker maken. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een leuk kleurig jasje over je basic outfit aan te trekken, zodat je outfit er nog een beetje vrolijk uit ziet. Ik vind het daarom heel leuk om dit jasje van Coconutsshop met een prachtige print aan te trekken.

jhh_6715-b
Lerenjasjes vind ik ook heel leuk om te dragen in de herfst. Ze zijn lekker warm en maken je outfit helemaal af! Ik heb al een jaar een lerenjasje van de H&M. Meestal trek ik hier een shirt/blouse onder met een zwarte print er in. Een van mijn nieuwe items die ik bij mijn leren jasje draag, is deze streepjesblouse van KellyJeans. Streepjes zijn nog steeds in, dus deze blouse past ook weer goed bij dit seizoen!

jhh_6611

Veel dragen mensen vaak donkere kleuren in de herfst. Ook ik doe hier aan mee, mede omdat de mode vaak donkere tinten heeft. Toch vind ik het ook heel leuk om eens wat fleurigs aan te trekken, in plaats van al die donkere kleuren. De herfst is al donker genoeg, daarom kun je best eens wat kleurigs aan trekken! Ik vind mijn nieuwe outfit met de kimono van Lollyslaundry heel erg tof om te dragen. Meestal doe ik hier een roze shirt onder, omdat dit matcht met de roze tinten in de kimono. Ook zou ik een blauwe broek of blauw shirt aan kunnen trekken, dit matcht met de blauwe tinten van de kimono. Al is dit niet een item wat nu in de mode is, toch vind ik hem heel leuk om te dragen. De kimono is ook warm, dus daarom goed geschikt voor de herfst.

jhh_6791-b2

Patches zijn dit seizoen nog steeds helemaal in. Ik vind dit een hele leuke trend, daarom draag ik dit seizoen een aantal outfits met patches. Een van mijn favoriete herfst outfits is dan ook een outfit met dit shirt met patches! Helaas bestaat het bedrijf niet meer waar ik dit shirt heb gekocht, maar je kunt zelf ook heel gemakkelijk een outfit met patches maken. Koop een paar patches (deze zijn vaak maar €0,75 – €1,00) en strijk/naai deze op je kleding. Het is heel makkelijk om te doen en het maakt je outfit helemaal af!

jhh_1297-b

Ook hou ik heel erg van comfy outfits. Ik vind het heerlijk om een trui aan te trekken, omdat ze zo warm zijn.  Statement shirts en truien zijn dit seizoen helemaal in, daarom is een van mijn favoriete sweaters, deze sweater van Be Grateful.

jhh_6207-b

Dit waren mijn 5 herfst outfits. Wat dragen jullie het liefst in de herfst? Leave it in the comments!

Liefs.

17 Comment

  1. Yeah, ik trek meestal een spijkerbroek met een shirt en blousje of een leuk vestje maar ik vind de lange “bomberjack” heel erg leuk???

  2. Leuke jasjes! Ik draag eigenlijk niet zo graag laagjes, maar met de herfst/winter moet dat natuurlijk wel… Dan opteer ik voor een tshirt of body met lange mouwen 🙂 Als het maar licht aanvoelt!

  3. Heey zoo leukk??❤ ik vind die outfit met die witte broek en dat shirt met die patches ook heeeeel leuk!!? en die bomberjack is zoo mooi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *