Tips & Tricks

5 Smart Shopping Tips

Ik denk dat elke vrouw wel van shoppen houdt. Er is wat mij betreft niets leukers dan een aantal nieuwe outfits scoren. Soms heb je zin om te shoppen of heb je nieuwe kleding nodig, maar je hebt niet veel geld… Wat dan? In deze blog geef ik 5 tips hoe jij slim kunt shoppen!

1. Zoek winkels op die buiten het centrum van de stad liggen. Hier vind je vaak (onbekende) kleine boetiekjes die ook hele leuke kleding verkopen. Vaak wordt deze kleding daar dan ook voor een lagere prijs verkocht, waardoor jij geld kunt besparen.

2. Wacht op de sale. Tegenwoordig wordt de sale al een flink stuk naar voren gehaald. Zo kan ik me nog herinneren dat zo’n beetje alle grote winkels, denk aan de H&M, Pull and Bear, de Zara, al sale hadden voor de zomer echt was begonnen. Door even op de sale te wachten kon ik toen mooi mijn zomerinkopen doen, voor een veel lagere prijs!

3. Ga op zoek naar shops die (nauwelijks) gebruikte kleding verkopen voor een lagere prijs. Een goed voorbeeld hiervan is Coconutshop. Alisson is het gezicht achter Coconutsshop. Zij verzameld oud, ongebruikte kleding van vrienden en familie en maakt hier stylish outfits van. De outfits verkoopt ze via haar Facebook en Instagram. De kleding die ze verzamelt zien er nog steeds goed uit en zijn bijna als nieuw, maar op de een of andere manier zijn ze ongebruikt in de kast beland. Alisson maakt mooie foto’s om een idee te geven hoe je de outfits kunt dragen. Uiteraard kunnen de items ook apart gekocht worden. Alisson leeft in Amersfoort, hier bezorgt ze de items dan ook gratis. Een van de items die ik hiervan heb, is dit prachtige jasje die je kunt zien op de onderstaande foto. Het jasje ziet er zo goed als nieuw uit en het bespaart je een hoop geld. Coconutsshop is zeker een aanrader om een keer wat te kopen als jij geld wilt besparen!
jhh_6715-b

4. Restyle je kleding! Dit kan je doen door bijvoorbeeld gaten te knippen, door verf te gebruiken of door creatief aan de gang te gaan met patches! Patches zijn op dit moment helemaal in en ook in ben groot fan. Ik heb deze onder andere deze twee leuke patches van My May Studio en ik ga deze binnenkort op een zwart shirt strijken. Uiteraard zal ik ook het resultaat laten zien op mijn Instagram! De patches vind je op: http://mymaystudio.nl/?product_cat=accessoires-2

image1-png-8-600x600 image4-png-3-600x600

5. Bedenk heel goed hoe graag je iets nu wilt. Heb je het echt nodig? Heb je niet al iets vergelijkbaars in je kast hangen? Hoe vaak ga je het echt dragen? Hoe ga je je voelen als je het niet koopt? Soms kom je na even nadenken er achter dat je iets niet per se hoeft. Laat het dan vooral liggen en bespaar je geld!

Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben. Heb jij nog smart shopping tips? Leave it in the comments!

Liefs.

11 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *