Uncategorized

Al helemaal in de kerststemming!

Het lijkt misschien nog ver weg, maar over iets meer dan een maand is het alweer kerst! Wat mij betreft is dit de leukste tijd van het jaar samen met vrienden en familie. En daar horen ook leuke cadeaus bij! Daarom test ik in deze blog een aantal leuke gadgets.

MegaGadgets

Onlangs ontving ik weer een pakketje van Megagadgets met een aantal leuke gadgets die ik mocht uittestten. In deze blog laat ik jullie dus drie leuke gadgets zien: een powerbank, een pratende sneeuwpop en een deken die je kan aantrekken. Op MegaGadgets vindt je een cadeaupagina die vol staat met nog meer leuke cadeaus (voor kerst, of gewoon voor leuke gadgets).

Pratende sneeuwpop

Laten we in de winterstemming komen door te beginnen met de pratende sneeuwpop. Deze zachte sneeuwpop praat je na, wat een heel grappig effect geeft. Ik heb de sneeuwpop al een aantal keer stiekem aangezet in het bijzijn van anderen en het is hilarisch om mensen hun reactie te zien als de sneeuwpop hen napraat! De sneeuwpop is dus niet alleen leuk ter decoratie, maar je kan er ook zeker om lachen.

Powerbank

Dan de kerstman powerbank. Er zijn totaal drie soorten powerbanks: een sneeuwpop, een kerstboom en een kerstman. De powerbank heeft 4400 mAh en kan daarmee je telefoon zo’n 2x opladen. De powerbanks zijn ook niet heel groot en kun je gemakkelijk meenemen, bijvoorbeeld als je wat leuks gaat doen tijdens de kerstvakantie. Ideaal deze kerstman powerbank dus!

Snuggie Snug Rug

Tot slot test ik iets wat onmisbaar is deze winter: een deken om jezelf heerlijk mee op te warmen. En dit is niet zomaar een deken, deze Snuggie Snug Rug kun je namelijk aantrekken, omdat hij armen heeft. Het deken is heel warm en lekker zacht en daarmee dus heel comfortabel. Met een lekker kopje thee, met de Snuggie Snug Rug aan en met een leuke film op de televisie, kom ik zeker wel de winter door!

Geef jij cadeaus met kerst? En welke gadget uit deze blog zou jij wel willen testen? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *