About me My Favourites

My Favourites of August

Hi allemaal! Wat leuk dat je weer op mijn blog kijkt. Deze maand waren een aantal items echt mijn favourites. Sommige items heb ik ook veel op mijn Instagram gebruikt, daarom wil ik deze items ook graag in mijn blog laten zien. In deze blog laat ik mijn 10 favourites van de maand augustus zien.

1. Telefoon

Zoals je in mijn vorige blog kon lezen, heb ik net een nieuwe telefoon! Ik heb deze natuurlijk volop gebruikt en ik ben er onwijs blij mee. Daarom is deze onmisbaar bij mijn favourites van augustus.

2. Droogshampoo

In augustus ging ik weer back to school. Het is alleen niet zo lekker weer… telkens regent het! Vaak regent het ook als ik naar school ga, waardoor mijn haar vochtig wordt. Op school droogt mijn haar wel weer op, maar vaak ziet het er dan vetter uit. Als ik een van de mini’s gebruik om droogshampoo in mijn haar te spuiten, ziet het er meteen niet meer vet uit en voelt het fris. De batiste mini’s zijn dus onmisbaar om mee te nemen in mijn schooltas, vooral omdat ze niet veel ruimte innemen en dus makkelijk mee gaan. De coconut & exotic tropical is toch wel mijn favoriet. Hij ruikt sterk naar kokos en doet me echt een beetje denken aan de zomer (wat niet verkeerd is tijdens de regenachtige dagen). De floral & flirty blush is ook erg fijn om te gebruiken. Deze ruikt heel zoet, een beetje als bloemen. Waar je ook heen gaat, de batiste mini’s zijn echt aan te raden! Ze nemen veel minder ruimte in dan de normale grote flessen en ze zijn onmisbaar als je haar even een boost kan gebruiken!

3. Horloge

Ik kreeg zo’n maand geleden een prachtig horloge van timechain binnen. Naast dat ik twee anderen blij heb gemaakt met dit horloge, ben ik er zelf ook blij mee! Het horloge is door zijn zilveren kleur makkelijk te combineren bij outfits. Ook zit het horloge prettig om de pols en hij is niet sterk aanwezig als je hem draagt. Ideaal wat mij betreft!

4. Chocolade

Onlangs lanceerde Hands Off My Chocolate twee nieuwe repen: één reep met cookie dough en één reep met hazelnoot. En wat zijn ze lekker! Nice fact: je kunt het jezelf veroorloven om een stukje van de hazelnoot reep te eten, omdat hij is goedgekeurd door de consumentenbond. Chocola eten die je mag eten, hoe tof is dat?

5. Ogenschaduw palette

LookX heeft in augustus haar nieuwe palette uitgebracht: The Sky Is The Limit. Het palette heeft 6 verschillende kleuren die elk op zichzelf prachtig zijn!

Favourites ogenschaduw

6. Playsuit

De zomer lijkt alweer ver weg, maar vier weken terug droeg ik deze playsuit van Nomadism nog heel vaak! Vooral tijdens mijn vakantie in Italië droeg ik de playsuit vaak. Was het maar weer zomer!

7. Haarproducten

Gisteren kon je op mijn Instagramaccount de nieuwe haarlijn van L’Oréal bewonderen. Ik heb de haarlijn al een aantal keer uitgetest en ik ben er heel blij mee! De producten ruiken naar kokos, heerlijk! De lucht blijft ook nog zo’n 2 dagen in je haar hangen, waardoor mijn haar voor mijn omgeving ook lekker ruikt! Ook wordt je haar heel zacht van het bijhorende haarmasker.

8. Telefoonhoesje

All in Flavour is een nieuwe webshop en ik ben er nu al fan van! Ze verkopen de meest vrolijke en schattige telefoonhoesjes. Ik heb altijd al een zwak voor telefoonhoesjes gehad (ik heb er niet voor niets meer dan 20), dus dit onwijs schattige hoesje kon ik niet weerstaan!

9. Mascara

Ik heb altijd veel moeite om de perfecte mascara te vinden. De één is waterproof en blijft daardoor goed zitten, maar is er ‘s avonds voor geen meter af te krijgen. De ander is niet waterproof en loopt direct uit als er maar een beetje regen valt. Weer een andere mascara zit er aan het einde van de dag op miraculeuze wijze niet meer op. Ugh! Maar… sinds kort heb ik de perfecte mascara gevonden. De Baby Miss Baby Roll is wat mij betreft de ideale mascara. Hij is niet waterproof, waardoor je hem ‘s avonds gemakkelijk af kan halen. Wel blijft hij perfect zitten, ook bij regen (behalve als je in je ogen wrijft natuurlijk). De mascara zorgt voor veel volume en laat je ogen echt opvallen. Deze mascara is zeker weten mijn favoriet!

10. Handtas

Tot slot mijn nieuwe handtas van Glamodiosa. Het is een erg aparte, maar opvallende handtas. Daar houd ik van! Ik heb hem al verschillende keren gebruikt en ik vind hem echt tof! Deze tas is zeker onmisbaar tussen mijn favourites van augustus.

Dit waren mijn favourites van de maand augustus. Wat was jouw favoriete item? Leave it in the comments!

Liefs.

11 Comment

  1. Die handtas is wel heel leuk, echt waar!

    en ondanks het feit dat niet voor hoesjes ben, ik vend het pure geldverspilling vind ik die op de fotot wel leuk! Maar dat is dan omdat ik van katjeshoud, denk ik…

  2. Die handtas is wel heel leuk, echt waar!!!!

    en ondanks het feit dat niet voor hoesjes ben, ik vend het pure geldverspilling vind ik die op de fotot wel leuk! Maar dat is dan omdat ik van katjeshoud, denk ik…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *