Fashion Summer

Een dagje Barcelona met My Jewellery

Vorige week zat ik nog in Spanje. Ik verbleef hier in Malgrat de Mar waar je met de trein heel gemakkelijk naar Barcelona kon. Ik wilde graag eens naar Barcelona, daarom ging ik hier in mijn vakantie heen in een outfit van My Jewellery!

Park Guëll

Na een treinreis van een uurtje en een kwartier lopen, begonnen we in Park Guëll. Het Park Güell is een van de meest befaamde werken van Antoni Gaudí. Het park zit vol verrassingen en bekende architectonische iconen zoals de trap met salamander, de slangenbank en de mozaïeken van trencadís en het huis van Gaudí.

In het Park heb je ook een prachtig uitzicht over Barcelona. Zo kun je het strand in de verte al zien. Ook zie je bijzondere gebouwen zoals de Sagrada Familia al staan. Een heel gaaf gezicht om te zien!

Sagrada Familia

Hierna zijn we naar de Sagrada Familia gegaan. Helaas konden we niet naar binnen omdat het compleet was uitverkocht, maar de kathedraal zag er van buiten al prachtig uit! Later zijn we naar een parkje gegaan waar je een mooi uitzicht had over de Sagrada Familia. En ik kon het niet laten om daar een foto te maken :).

Oh, mijn outfit van My Jewellery was trouwens wel ideaal voor deze dag Barcelona. Het was namelijk erg warm, ik denk wel 40 graden. De outfit is lekker luchtig en dun, dus het was fijn om te dragen met deze hoge temperaturen!

Naar het strand

We zijn nog even naar de Ramblas gegaan en we zouden eigenlijk nog meer plekken in Barcelona bezoeken, maar het was gewoon te warm! Daarom zijn we naar het strand gegaan om wat verkoeling te zoeken.

Hier kon ik mijn sneakers verruilen voor mijn schattige flipflops van My Jewellery die mijn outfit helemaal compleet maakten!

Dagje Barcelona

Het was heel tof om Barcelona eens te bezoeken. Je kunt overal makkelijk heen met de metro waardoor je niet lang hoeft te lopen. Ideaal! Ik zou zeker aanraden om Barcelona eens te bezoeken als je in de buurt bent. Vind je mijn Barcelona outfit net zo leuk als ik? De top vind je hier, het short vind je hier en de flipflops vind je hier. Alle items zijn in de sale, dus wees er snel bij!

Wat vind jij van mijn outfit? En ben jij wel eens in Barcelona geweest? Leave it in the comments!

Liefs.

 

 

11 Comment

  1. Barcelona is een fantastische stad. Ik ben er meerdere keren geweest en de stad biedt zoveel: shoppen, strand, lekker eten en cultuur.

  2. Super leuke outfit! Ik vind vooral je slippers heel cool! Ook omdat ik zelf niet tegen zo’n stukje tussen je tenen kan en ik dus echt een hekel heb aan teenslippers. En dat heb je bij deze niet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *