Beauty Review / Test

Batiste nieuwste droogshampoo

Stel je eens de geur van roze snoephartjes voor. Wat mij betreft is dit een van de lekkerste geuren. Stel je nu eens voor dat je haar hier naar ruikt, hoe tof zou dat zijn? Dat kan nu met de nieuwe Sweet & Delicious Sweetie droogshampoo van Batiste! In deze blog zal ik de nieuwe droogshampoo van Batiste gaan testen.

Big fan of Batiste

Ik heb al vaker droogshampoos van Batiste getest met veel plezier. Tot nu toe heb ik XXL Volume, Cherry Blossom, Floral & Flirty Blush en Coconut & Exotic Tropical getest. De ene versie heeft meer en een betere geur dan de ander, maar ze hebben wel allemaal één ding gemeen. Alle producten zorgen namelijk voor minder vet haar en voor meer volume, ideaal. Maar de nieuwe Sweet & Delicious Sweetie droogshampoo spant toch wel echt de kroon. Met het snoepjesthema en de geur van roze snoephartjes is Sweet & Delicious Sweetie wel echt mijn favoriet.

Droogshampoo Sweetie

Droogshampoo in gebruik

Ook deze droogshampoo zorgt weer voor veel volume en minder vet haar. Op de laatste dag/laatste twee dagen voor een wasbeurt, gebruik ik graag dit product, zodat mijn haar er nog steeds fris en gewassen uitziet. In verhouding tot de vorige droogshampoos zorgt deze versie wel voor iets meer witte poeder in je haar. Dit krijg je makkelijk weg door even met je hand door je haar te woelen, maar het is wel een aandachtspuntje. Ik heb namelijk wel eens met een witte kruin rondgelopen zonder dat iemand er wat van zei, dat wil je niet. Check dus altijd je haar goed nadat je het product hebt gebruikt!

Droogshampoo extra hartjes

De nieuwste Sweet & Delicious Sweetie is dus zeker mijn favoriet vanwege zijn werking en zijn geur. Ik zou deze droogshampoo dus zeker aanraden, vooral als je van snoepjes houdt.

Zou jij deze droogshampoo willen uittesten? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

  1. Ik vind dit merk echt de fijnste momenteel, maar gebruik wel steevast die voor bruin haar, omdat je hier geen witte waas mee krijgt. Ik gebruik het toch vaak wel tussen wasbeurten door!

  2. Dit is het enige merk van droogshampoo’s dat ik ken, maar heb er geen goeie ervaringen mee helaas 🙁 daarom ben ik enorm terughoudend wat betreft droogshampoo’s. Misschien toch maar eens een nieuwe kans geven, want elke dag je haar wassen, is ook niet gezond..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *