Hair Review / Test

De nieuwe Batiste Wildflower droogshampoo

Je herkent het vast wel: je haar begint wat vet te worden, maar je hebt geen tijd om te douchen. Om je haar er vettig uit te laten zien is ook niets, daarom is droogshampoo hier de ideale oplossing voor! In deze blog test ik de nieuwe Wildflower droogshampoo van Batiste.

Over Batiste

k heb al vaker droogshampoos van Batiste getest met veel plezier. Zo heb ik de Sweetie, XXL Volume en Cherry Blossom droogshampoo getest. De ene droogshampoo ruikt lekkerder dan de ander, maar ze hebben wel allemaal één ding gemeen. Alle producten zorgen namelijk voor minder vet haar en voor meer volume, ideaal! Op de laatste dag/laatste twee dagen voor een wasbeurt, gebruik ik graag dit product, zodat mijn haar er nog steeds fris en gewassen uitziet. Onlangs kwam Batiste met een nieuwe lijn, de Wildflower droogshampoo met een frisse en vrouwelijke geur.

Tropical

Laat ik eerst even beginnen bij deze handige mini, die bij mijn perspakketje zat. De mini droogshampoos van Batiste zijn gemakkelijk mee te nemen als je op reis gaat, of gewoon voor onderweg. Ik ontving de Tropical droogshampoo, die wat mij betreft een heerlijke zomerse geur heeft. In deze droogshampoo overheerst vooral de geur van kokos, waardoor je haar lekker naar kokos gaat ruiken.

Wildflower

De Wildflower droogshampoo staat bekend om zijn vrouwelijke en frisse geur. De geur bevat tonen van watermeloen sorbet samen met hibiscus, appelbloesem en lotusbloesem. Hierdoor krijgt je haar ook meteen heel de dag een frisse geur. Maar de geur is niet alles, de bus ziet er namelijk prachtig uit! Op de bus zie je allerlei bloemen en mooie insecten, waardoor het een lente gevoel uitstraalt.

In gebruik

Wel geeft deze droogshampoo wat wit poeder af. Zelf vindt ik dit soort droogshampoos de fijnste in gebruik, omdat dit poeder vaak je haar meer volume en structuur geeft. Hierdoor is droogshampoo niet alleen te gebruiken als je haar vet is, maar kun je het ook heel goed gebruiken als stylingsproduct. Nadat je de droogshampoo in je haar hebt gespoten, moet je even goed met je vingers door je haar gaan. Op deze manier heb je meer volume en ziet je haar er weer prachtig uit!

Ken jij de droogshampoos van Batiste? En zou je deze droogshampoo willen gebruiken? Leave it in the comments!

Liefs.

 

 

8 Comment

  1. Zeker ken ik ze! Eerst was ik niet zo’n groot fan maar toen sloeg ik om. Nu kan ik niet meer zonder, ik hou van deze droogshampoo

  2. Ik heb nog nooit in mijn leven een droogshampoo gebruikt, maar wil het al tijden eens doen. Een dag na het douchen is mijn haar namelijk alweer vet aan het worden, word er gek van. Ben benieuwd!

  3. Ik heb ook de droogshampoo van Batiste en vindt het echt een uitkomst af en toe! Benieuwd naar deze geur.

  4. Dit blijft één van mijn favoriete droogshampoo merken! Ik hou van de verschillende geuren, maar het meeste hou ik van die voor bruin haar! nGeen witte waas meer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *