Beauty Review / Test

Beautybox (April)

Deze maand ontving ik voor de derde keer de Beautybox: een box vol mooie beautyproducten. In deze box zitten 5 soorten producten, van deodorant tot een tandenborstel. Elke maand zit hier wat anders in. In deze blog laat ik jullie zien welke beautyproducten er in de box van april zitten!

Vorige maand kreeg ik ook al een beautybox met een aantal leuke producten. In de box van april zitten 7 producten: een gezichtscrème, tandpasta, een tandenborstel, nagellak, deodorant, mascara en een workshop voucher. Lees hier nog wat meer over hoe de BeautyBox werkt.

Allereerst de Emulsian Visage van 30 ml van Bee Nature t.w.v. €19,99. Dit is een gezichtscrème die vooral is gemaakt op basis van honing. De crème is rijk aan vitamine A, E en D en bevat een anti-aging principe dat zorgt voor een mooie huid. De crème smeert fijn en trekt goed in. Ook krijg je van deze gezichtscrème een zachte huid, zeker een aanrader dus!

Dan de White&Protect Tandpasta van 75 ml van Coolgate Max White t.w.v. €4,29. Deze tandpasta was voor mij al heel bekend, aangezien het zorgt blinkende witte tanden. Helaas mag ik deze tandpasta niet gebruiken, omdat ik twee etsbruggen heb, dat zijn twee ‘nep tanden’ die vastgelijmd zitten aan mijn voor- en hoektand, aangezien ik nooit mijn snijtanden zal krijgen. Deze etsbruggen hebben een bepaalde kleur die overeenkomt met de kleur van mijn gebit, dus mijn echte tanden mogen niet verkleuren. Gelukkig was mijn familie er wel blij mee en ze zijn al blij met het resultaat!

Dan een Tandenborstel van Humble Brush t.w.v. €2,95. Dit is een milieuvriendelijke tandenborstel. Zo is het handvat gemaakt van 100% afbreekbaar bamboo, de verpakking is gemaakt van gerecyclede materialen.  Misschien lijkt een normale tandenborstel niet een groot probleem, maar wist je dat 3,6 miljoen plastic tandenborstels worden geproduceerd en dat een groot deel hiervan onder andere in de oceanen terecht komt? Bij deze tandenborstels is dat niet het geval! Daarnaast wordt er bij elke aankoop van een tandenborstel, een tandenborstel of een andere manier van mondhygiëne gedoneert aan een kind in arme landen.

Dan de Nagellak van 9 ml van Trind t.w.v. €12,76. Dit is typisch zo’n nagellakje die je op doet als je snel ergens heen moet (en dus geen tijd hebt om je nagellak mooi op te doen). Zelf gebruik ik deze nagellak als versteviger van mijn nagels, aangezien mijn nagels vrij snel afbreken. Het heeft een mooi effectje: je nagels gaan er mooi van glimmen. Deze nagellak kan echt niet meer missen in mijn nagellak collectie!

Before
After

Dan de Antri-Transparant Deodorant van 150 ml van Therme Zen White Lotus t.w.v. €3,99. Wauw, wat ruikt deze deodorant lekker! Je ruikt goed de lotusgeur, wat ik persoonlijk erg lekker vind. De deodorant heeft een vrij brede straal, waardoor een kort spuitje van 1 seconde al goed is. Wel is het een beetje een prikkende deo, waar ik zelf niet zo’n fan van ben. Deze deodorant bevat geen alcohol en parabenen. Ook laat deze deodorant geen witte strepen achter.

Dan de Waterproof Mascara van Ariane Inden t.w.v. €20,00. Deze mascara geeft je mooie zwarte en lange wimpers. De mascara blijft lang zitten, ook als hij in contact komt met water. Super handig voor in de zomer, als ik naar Italië ga. Daar is een waterproof mascara onmisbaar! Bij de mascara zat ook nog een voucher van Ariane Inden t.w.v. €100,00, waarmee je toegang krijgt tot een uitgebreide VIP Beauty Experience workshop die 2 uur duurt. In deze workshop krijg je alles te weten over huidverzorging en make-up. Ook zul je zelf aan de slag gaan met Ariane Inden.

Ik vond deze box erg leuk en zomers, ik zou hem zeker aanraden! De box heeft een waarde van €165.  Voor slechts €14,95 per maand kun je deze box al kopen! Ook kun je verschillende abonnementen kiezen, hoe langer het abonnement hoe goedkoper de Beauty Box. Uiteraard is de Beauty Box opzegbaar na een abonnement van1, 3 of 6 maanden! Wat vinden jullie het leukste product uit de Beauty Box? Leave it in the comments!

Liefs.

13 Comment

  1. De whitening tandpasta zou ik ook wel eens willen testen! Heb er al een aantal uitgeprobeerd en bij mij geeft het jammer genoeg nooit veel verschil. :/ xx

  2. Werk die whitening tandpasta nou echt?? Ik heb ook twee facings die niet meekleuren met de rest, dus voor mij ia dat ook belangrijk. Die zou ik dus wel eens uit willen proberen.

  3. Vind de gedachte achter de tandenborstel heel erg mooi. Toch eens kijken waar ze die verkopen. En wat een fijn pakket zeg, je krijgt echt waar voor je geld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *