Beauty Review / Test

Beauty Box (February)

Deze maand ontving ik voor het eerst de Beautybox: een box vol mooie beautyproducten. In deze box zitten 5 soorten producten, van lipstick tot maskertjes. Elke maand zit hier wat anders in. In deze blog laat ik jullie zien welke beautyproducten er in de box van februari zitten!

In de box van februari zaten 7 producten: een scrub, een ogenschaduw, een eyeliner, een lipstick en drie maskertjes. Lees hier nog wat meer over hoe de BeautyBox werkt.

Allereerst The Rose Scrub van Roos Cosmetics t.w.v. €9,95. Deze scrub bestaat uit koffie en gedroogde rozenblaadjes, wat een heerlijke geur geeft. De cafeïne uit de koffie stimuleert vetafbraak in vetcellen. Dit zorgt voor een vermindering van cellulitis, littekens, acne, psoriasis, striemen en andere oneffenheden op de huid. Dit zorgt er voor dat de scrub voor iedereen geschikt is! Rozenbottelolie bevat vetzuren die in je lichaam nodig zijn om nieuwe huidcellen aan te kunnen maken. Het herstelt de huid en stimuleert de celvernieuwing.

Als tweede de Terracotta Glitter Eyeshadow t.w.v. €11,95. Al meteen valt mij op hoe mooi deze ogenschaduw er uit ziet! Per box krijg je een andere ogenschaduw, maar dit is denk ik toch wel mijn favoriet!

Dan de Exclusive Eyeliner van Lookz t.w.v. €17,95. Ik heb deze eyeliner in de kleur Denimblue Pearl. Als je de eyeliner opbrengt, voel je meteen de zachte structuur van de eyeliner. Deze eyeliner is perfect om mee te blenden tot een smokey eye of om strakke lijnen te trekken. Dit is een van de weinige eyeliners waar ik goed mee om kan gaan!

Ook ben ik groot fan van de lipstick van LookX t.w.v. €15,95. Ik had al eerder een LookX lipstick uitgetest, maar deze lipstick past qua kleur nog net iets beter bij me! De lipstick is gemaakt op crèmebasis met een extra glanzende finish. 85% van de ingrediënten is natuurlijk, waaronder wonderboomolie, die je lippen soepel houden en uitdroging voorkomen. Deze lipstick is dus een soort lipbalsem en lipstick in een!

Als laatste drie fijne maskertjes van 7th Heaven die per masker €1,89 kosten. Ik heb hiervan Hot Chocolade Mud Mask, White Chocolate Mud Mask en Strawberry Souffle Mud Mask. De maskertjes ruiken heerlijk en zijn fijn om aan te brengen.

Voor slechts €14,95 per maand kun je deze box al kopen! Ook kun je verschillende abonnementen kiezen, hoe langer het abonnement hoe goedkoper de beautybox. Uiteraard is de beautybox opzegbaar na een abonnement van1, 3 of 6 maanden! Wat vinden jullie het leukste product uit de Beauty Box? Leave it in the comments!

Liefs.

 

8 Comment

  1. Pingback: Beautybox (March)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *