Beauty

Beautygloss Vriendinnen Weekend

Afgelopen weekend bezocht ik voor het eerst het Beautygloss Vriendinnen Weekend. Dit was een weekend vol beauty, make-up, feestjes, unicorns, workshops, gezelligheid en natuurlijk heel veel goodies. Ik heb het echt het hele weekend onwijs naar mijn zin gehad. Ben je benieuwd wat tijdens het Beautygloss Vriendinnen Weekend allemaal heb gedaan? Lees dan snel verder!

Vrijdagmiddag begon het Beautygloss Vriendinnen Weekend.  In de middag ben ik meteen met mijn gezin meteen naar Centerparcs de Kempervennen gegaan, waar we rond 15:00 aankwamen. Bij aankomst kregen we een roze bandje en een grote goodiebox ter waarde van €100!

p1010983

p1010993
So much goodies!

In deze doos zaten onder andere drie haarproducten van Andrélon, een aantal maskers van de Douglas, een make-upfixer van W7, reinigingswater van de Kruidvat, drie kleuren nagellak van Herôme, twee flessen Pure Leaf, een Cosmogirl, een Fashionista, een mascara van Essence en nog veel meer!
Na het uitgebreid bekijken van alle goodies, hebben we gegeten. Daarna zijn we meteen naar The Lake Side gegaan voor de Bohemian Party. Na een tijdje feesten, kwam Mascha ook met Tatjana en Hella! Het was heel gaaf om Mascha eens in het echt te zien, in plaats van in haar vlogs. Later kwamen Gregor en Awisha ook nog. Tot ongeveer 23:00 zijn we gebleven, daarna zijn we naar ons huisje gegaan waar we meteen ons bed in kropen.

img_20160923_214207
Een kleine sfeerimpressie van het feest.
img_20160923_195947
Bij aankomst kregen we een beker met Jillz.

Zaterdag kon je van 11:00-16:00 shoppen in The Lake Side. Hier stonden allerlei stands van Beautylicious (zij verkochten producten van o.a. Sensationnail en Invisibobble), Sleek, Eyelure, Max Pro, W7 en Cosmogirl. Ik was als een van de eerste bij de stand van Maxpro, daar heb ik gelijk mijn haar laten krullen. Normaal gesproken heb ik heel stijl haar, daarom zag je het verschil na het krullen heel goed. Het resultaat was echt prachtig!

img-20160924-wa0022
Het resultaat na het krullen.

Hierna heb ik wat rondgekeken bij de andere stands. W7 had een enorm grote stand met heel veel make-up dat niet duur was. Ook waren er heel veel aanbiedingen, wat veel producten nog goedkoper maakte.

img_20160924_113241

img_20160924_134526

 

Uiteraard heb ik hier wat producten gekocht, want een aantal producten kon ik gewoon niet laten liggen. Allereerst heb ik samen met mijn moeder en mijn zus een Cherry Lip Bomb gekocht, omdat deze echt onwijs lekker ruikt. Per stuk kost de lipbomb €1,95, maar met een aanbieding kostte 3 Lip Bombs slechts €5.

p1020048
Cherry Lip Bomb.

Ook heb ik 2 waterproof mascara’s gekocht. Deze kostte met een aanbieding bij elkaar maar €10. De Absolutely Waterproof mascara heeft een vrij dun borsteltje. De Oh So Waterproof mascara heeft een dikker borsteltje.

p1020101
Absolutely Waterproof en Oh So Waterproof.

Een heel aantal andere producten waren ook in de aanbieding. Zo was er ook een aanbieding waarbij drie producten in totaal €10 kostte. Uit deze producten koost ik een make-upfixer, een blush en een beautyblender.

p1020077

 

Bij de aankoop kregen we ook nog een heel leuk make-up tasje gratis.

p1020162

 

Hierna ben ik naar de stand van Beautylicious gegaan. Ze verkochten hier allerlei verschillende soorten Invisibobble elastiekjes. Deze elastiekjes blijven beter in je haar zitten, beschadigen je haar niet en ze nemen geen water op. Dit klonk als een ideaal elastiekje, daarom wilde ik Invisibobble graag uittesten. Ik heb één pakje met doorzichtige elastiekjes en één pakje met zwarte elastiekjes gekocht (één pakje bevat drie elastiekjes). Ik heb de elastiekjes al getest en ze zijn inderdaad ideaal! Doordat je het elastiekje ook als accessoires kan gebruiken, raak je hem dus ook nooit kwijt. Ik raad deze elastiekjes zeker aan!

p1020006

Na het shoppen, hadden we heel even vrije tijd. Om 16:00 begon alweer de bingo waar Mascha ook bij was. Het was heel druk, want heel veel mensen deden mee. Er werden onwijs veel leuke prijzen weg gegeven van onder andere Cosmogirl, Fab, Pupa, Eyelure, en nog veel meer. Wij waren met z’n vieren, dus we hoopten een kansje te maken op een van de leuke prijzen. Helaas waren de prijzen net op, toen ik nog maar één cijfer miste.

bingo

 

Na de bingo ging ik meteen uit eten met mijn gezin. Ik heb bij Evergreens heel veel lekkere dingen op, zoals soep, patat, stokbrood en natuurlijk heel veel toetjes (want ik kon niet kiezen uit alle nagerechten).

20160924_174408
Het restaurant.
img_20160924_174637
Het voorgerecht.
20160924_175641
Hoofdgerecht deel 1.
20160924_175731
Hoofdgerecht deel 2.
20160924_183257
Geef toe, dit kun je niet weerstaan toch?

Vlak na het eten begon de onwijs gave poolparty. Om 20:00 – 21:00 mochten alle vakantiegangers het zwembad in. Van 21:00-23:00 was het zwembad alleen  bestemd voor de vakantiegangers van het Beautygloss Vriendinnen Weekend. Het zwembad lag vol met Unicorn Inflatables, nogal komisch aangezien ik er zelf ook een weg geef in een winactie (voor meer info, klik HIER). Ook waren er heel veel ballonnen in de kleuren van de regenboog. De glijbanen en wildwaterbaan waren bijna helemaal leeg, dus je kon hier heel de tijd gebruik van maken. Kortom, de poolparty was geweldig!

img-20160924-wa0050
Zoveel Unicorn Inflatables!

Zondag hadden we in de ochtend even vrije tijd. Ik pakte al mijn unicorn spullen erbij om nog even na te genieten van de poolparty.

p1020193
Inflatable Unicorn: www.megagadgets.nl. Sloffen: www.radbag.nl. Shirt + Sokken: Primark. Tas: www.instagram.com/made_by_lou_

Om 11:00 begonnen onze drie workshops. We begonnen met de workshop yoga op het strand. Ik had nog nooit eerder yoga gedaan, dus het was heel leuk om hier kennis mee te maken. In het begin was het heel zwaar, maar op het einde werd het meer ontspannen (toen mochten we bijvoorbeeld 5 minuten liggen, dat noem ik wel ontspanning).

20160925_125602

p1020197

Na de workshop yoga, hadden we een workshop van de Cosmogirl. Hierbij moest je een moodboard maken voor de Cosmogirl voor de maand december. Dit was ook een hele leuke workshop!

img_20160925_140335

Na de workshop van de Cosmogirl, hadden we nog een workshop van Pure Beauty Brands. Bij deze workshop hebben we kennis gemaakt met allerlei beautyproducten, dat was heel interessant!

20160925_150648

Na de workshops was het alweer 16:00. Na wat gegeten te hebben, zijn we weer naar huis vertrokken.

Het Beautygloss Vriendinnen Weekend was onwijs leuk, ik wil er volgend jaar sowieso weer naar toe. Willen jullie van een van de aankopen of goodies nog in een apart artikel zien? Leave it in the comments!

Liefs.

18 Comment

  1. Hoe waren de mascaratjes en de blush die je gekocht hebt? De moeite om aan te schaffen?
    PS leek me een geweldig leuk weekend!

    1. Zeker de moeite waard om aan te schaffen! Ze zijn heel goedkoop en toch van super kwaliteit. W7 is echt een onwijs goed merk, dus dat raad ik je graag aan.

  2. Super handig om te weten ik wou er ook hee helaas konden we niet we gaan waarschijnlijk de volgende keer maar met deze tips word het nog leuker?❤️???

  3. Omggaad super leuk dat je d’r heen bent geweest ! Het lijkt me leuk om een artikel te zien van w7 producten hoe ze werken en wat je allemaal hebt ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *