Beauty Review / Test WIN!

Blackheadmasker: werkt het? + WIN!

Blackheadmaskers zijn tegenwoordig een grote rage in de beautywereld. Overal zijn filmpjes en reviews te vinden over deze maskers. De ene review is heel positief, de andere review is juist heel negatief. Ook ik was heel benieuwd naar deze blackheadmaskers, want werken ze nou wel of niet? In deze blog geef ik daar antwoord op!

Van Sieradenbymaud mocht ik een blackheadmasker testen. Ik heb het masker vervolgens uitgetest op mijn neus en kin. Ik zal in vier korte stappen uitleggen hoe je dit masker het beste kunt gebruiken met het beste resultaat.

Stap 1: Stap onder de douche of hou een aantal minuten een warm washandje op de plekken waar je het masker op wilt smeren. Hierdoor gaan je poriën open staan, waardoor je het beste resultaat krijgt. Droog hierna de natte plekken goed af.

Stap 2: Smeer het masker op de plekken waar je de blackheads weg wilt hebben. Het masker mag je hier redelijk dik opsmeren, zodat je het masker er straks makkelijk af krijgt. Pas wel op dat je het masker er niet te dik op smeert, want dan duurt het heel lang voordat het droog is. Laat het masker ongeveer 30 minuten zitten.

jhh_5811

Stap 3: Beweeg wat met je mond en neus, zodat het masker los komt. Probeer dan aan de zijkant een stukje masker los te peuteren. Haal het masker er vervolgens heel voorzichtig af. Als het goed is zie je na het afhalen van het masker de blackheads op het masker zitten.

Stap 4: Maak je neus schoon met water of reiniger, zodat er geen zwarte restjes achter blijven.

test-masker

Ik ben heel tevreden over het resultaat van dit masker: het blackheadmasker werkt heel goed! Zoals je op de foto kunt zien, zijn bijna alle blackheads verdwenen. Het masker is erg fijn om te gebruiken. Zo doet het geen pijn als je het masker er af haalt, wat bij andere maskers vaak wel het geval is. Ook kun je het masker er heel makkelijk af halen, er blijven bijna geen restjes achter. Met het masker dat je krijgt, kun je zeker wel 2x je neus en kin insmeren. Ook kun je heel je gezicht 1x insmeren, maar zelf heb ik dit niet gedaan omdat ik een hele dunne huid heb. Ik zou dit masker zeker aanraden als je last hebt van blackheads! Dit masker wordt verkocht o.a. in de webshop www.sieradenbymaud.nl verkocht voor slechts €0,50. Ook kun je het masker, samen met een choker en een schrift winnen op mijn Instagramaccount. Voor meer informatie over deze winactie, kun je op mijn Instagram of op het winactieoverzicht op mijn blog kijken.

Ik ben heel benieuwd of jullie wel eens een blackheadmasker hebben getest, zo ja: hoe was het resultaat?

Liefs.

 

25 Comment

 1. Super handig?
  Deze winactie wil ik zeker winnen?
  Ik vind hem zoooook leuk?
  Vooral die choker?
  -XXX- Anne-Claire ter Keurst?

 2. Ja, ik zie inderdaad zoveel reviews die zo afwijken van elkaar. Ik gebruik zelf de strips van Nivea, daar ben ik geen fan van, maar dat is mijn beste optie bij de drogist. Ben dus heel benieuwd hiernaar!

 3. Super handig !!
  Ik doe mee met de winactie !
  De winactie heeft super leuke spullen!
  Maar ik ga toch het liefst voor de choker

  1. Zeker het proberen waard! Pore-strips werken bij mij ook nooit. Als je dit masker gebruikt zoals ik heb omschreven, zou het goed moeten gaan :)!

 4. dat gepesionaliseerd armbandje, wil ik trouwens ook heel graag winnen, alleen ik kan geen reactie onder zo’n soort foto plaatsen, ik kan em niet vinden maae die wil ik zo graag??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *