About me Fashion Info

I’m proud of being a blondie!

Ik val altijd erg op door mijn lange blonde haren. En daar ben ik trots op! Ik doe er ook van alles aan om mijn haar blond, lang en gezond te houden. Toen Marie & Marcel aanbood om voor mij een gepersonaliseerde trui te maken, was ik er al snel uit wat op deze trui moest komen te staan!

Being a blondie

Mijn blonde haar is wel iets wat mij uniek maakt. Blond is een erg zeldzame haarkleur. Ongeveer 5% van alle mensen op de wereld heeft van nature blond haar, ofwel ongeveer 350 miljoen blonde mensen. Een groot deel van deze blonde mensen wonen in het noorden en in het noordwesten van Europa. In Nederland is daarom 40% van de vrouwelijke bevolking is brunette, 40% natuurlijk blondine en 3% zwartharig.

Blond maakt opvallend

Toch is het percentage blondines met lang haar toch wel een stuk lager. In mijn omgeving (vrienden, familie, werk en school) zijn er vrijwel geen blondines die zo lang en licht blond haar als mij hebben. Mijn vriendinnen omschrijven mij dus ook als een opvallend persoon. Zo reis ik vaak samen met een van mijn vriendinnen en zij weet mij meteen vanuit de metro te vinden vanwege mijn lange blonde haar. In de zomer ben ik volgens haar nog opvallender, omdat ik dan altijd een roze bomberjacket draag. Vandaar dat ik Marie & Marcel vroeg om een roze kleur uit te kiezen, zodat mijn look zo opvallend mogelijk is :)!

Marie & Marcel

Laat ik eerst nog wat meer over de webshop Marie & Marcel vertellen. Marie & Marcel is een Belgische shop waar Lindsay allerlei unieke designs maakt. Sweaters met barbiepoppen, unicorns, snoephartjes en leuke teksten. Ze heeft het allemaal! Ook worden hier ontwerpen op verzoek gemaakt, die je tot in de puntjes kan personaliseren naar wens. Op de site van Marie & Marcel zag ik een shirt met daarop de tekst ‘blondie’, waar ik meteen enthousiast van werd! Ik ben trots op het feit dat ik blond ben en dat laat ik graag zien. Lindsay wilde voor mij graag een variant maken op de oorspronkelijke trui, dus liet ik haar gang gaan. En wat heeft ze een tof ontwerp gemaakt! De nieuwe trui is een tint rozer, die wat mij betreft nog mooier afsteekt bij mijn blonde haar. Ook heeft het nieuwe ontwerp letters met een glitterprint, wat de trui nog opvallender maakt. Ik vind het heel tof dat Marie & Marcel er zo goed in is geslaagd om de perfecte trui voor mij te maken.

Ik ben dus heel blij met mijn nieuwe sweater. Ik zou ook zeker aanraden om eens een kijkje te nemen bij Marie & Marcel. Wat vind jij van mijn nieuwe sweater? Leave it in the comments!

Liefs.

10 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *