Review / Test WIN!

Speaker, klok én wekker in één!

Dagelijks luister ik muziek, bijvoorbeeld om te ontspannen of tijdens het sporten. Tijdens het sporten gebruik ik altijd graag een speaker, omdat oortjes dan erg onhandig zijn. In deze blog test ik een wel heel handige bluetoothspeaker van bluetoothspeakercenter.nl!

Bluetoothspeakercenter.nl

Bluetoothspeakercenter.nl verkoopt een groot assortiment aan bluetooth speakers. Zo verkopen zij kleine speakers, surround speakers, buiten speakers of bijvoorbeeld een draagbare speaker. En allemaal voor een goed prijsje! Daarnaast doen zij ook aan de ‘voor 16 uur besteld, volgende dag geleverd’ verzending en krijg je altijd je geld terug als je je product retourneert. Ook krijg je garantie op alle soorten speakers en zijn alle speakers in enige graditie waterdicht.

Draadloze speaker

Van bluetoothspeakercenter mocht ik een van de speakers uittesten. Ik ging hier voor de Metalen Wireless Bleutooth 4.0 Speaker met Display. Een hele mond vol, maar deze speaker kan niet alleen muziek afspelen, maar dient ook als klok en wekker. Ideaal! Met deze speaker onder de categorie draadloze speakers, kun je zo’n 8 uur muziek afspelen. Op de stand-by stand (dus als klok) gaat hij wel een aantal dagen mee.

Werking

Boven op de speaker zitten een aantal knopjes waarmee je de bluetoothmodus aan kan zetten, de wekker kan zetten, het volume kan regelen of de tijd kan aanpassen.

Ook kun je aan de achterkant de speaker geheel uitzetten, waardoor er niks meer te zien is op de display. Als je de speaker later weer aan zet, loopt de tijd op de klok gewoon nog goed. Je kan de speaker dus aan- en uitzetten wanneer je maar wilt!

Testen

Toen ik de speaker testte, was ik verbaasd van de enorm goede kwaliteit van deze speaker. Er komt een behoorlijk hard geluid en een goede bas uit, waardoor ik de prijs van de speaker nog behoorlijk laag vind uitvallen. De speaker gaat niet kraken of storen als je hem op z’n hardst zet, dus de kwaliteit van de speaker is enorm goed! De speaker heeft een bereik van een meter of 10, daarna begint hij een beetje te storen. Maar wat mij betreft is 10 meter meer dan genoeg :). Uiteindelijk heb ik een uur of 10 muziek kunnen luisteren op één volle batterij, dus de accuduur is nog beter dan op de site staat!

Winactie

Wil jij nou ook een draadloze speaker, een surround speaker of misschien een muziek box? Dat kan! Van bluetoothspeakercenter.nl mag ik namelijk €30 shoptegoed weggeven, waarvan je al een groot deel van de speakers gratis kunt aanschaffen. Als je mee wilt doen aan deze winactie moet je de volgende stappen volgen:
1. Volg @inspirationtolive op Instagram
2. Like bluetoothspeakercenter.nl op Facebook
3. Laat in de comments op Instagram/Facebook/deze blog weten dat je meedoet.

Je kunt extra kans maken om te winnen door een of meerdere van de onderstaande stappen te volgen:
1. Tag vriend(inn)en onder de Instagram/Facebook winactiepost.
2. Repost/deel de winactie via Instagram(stories) of Facebook.
3. Like inspirationtolive.nl op Facebook.

De winnaar wordt over een week bekend gemaakt. Succes!

Liefs.

 

14 Comment

  1. Super vette wekker/speaker.
    Graag wil ik mee doen aan deze winactie dit omdat ik op de website zat dat je mooie Bluetooth speakers hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *