Beauty Review / Test Summer

BLUX Box juli/augustus

Nu ik net terug ben van mijn vakantie, deel ik graag met jullie wat producten die ik heb meegenomen op mijn vakantie om de zon, de warmte en de lange zomerdagen door te komen. Een aantal van deze producten zaten in de BLUX Box van juli/augustus, dus in deze blog zal ik het hebben over deze beauty box.

BLUX Box

De BLUX Box is een samengestelde beautybox waar elke maand 8 tot 10 beautyproducten in zitten, bestaande uit miniaturen en/of full size producten in de categorieën make-up, huidverzorging, haarverzorging, nagellak en parfum. Voor €29,95 krijg je elke 2 maanden een box toegestuurd. Dit is geheel vrijblijvend, je kunt je abonnement op elk moment opzeggen. Ik ontving dit keer de juli/augustus box. Hierin zitten maar liefst 10 verschillende beautyproducten!

Aldo Vandini Hydrating Face Mask

Laten we beginnen bij dit heerlijke gezichtsmasker, die onder andere kaviaar en hyaluronzuur bevat. Hierdoor de hydratatie en natuurlijke vitaliteit van de huid versterkt, ideaal in de zomer als je een wat droge huid krijgt door de zon. Hierdoor kun je je gezicht een gezonde boost geven!

DEMAK’UP Sensitive Reinigingsdoekjes

Deze reinigingsdoekjes zijn gebaseerd op een formule met kalmerend, micellair renigingswater en een zachte textuur voor een doeltreffende en huidvriendelijke reiniging. Deze doekjes zijn ook bestemd voor de gevoelige huid, waardoor iedereen ze kan gebruiken. Ik vind dit soort doekjes heerlijk om mijn make-up en zonnebrand aan het einde van de dag mee af te halen, zodat ik met een schoon gezicht weer kan gaan slapen.

Eau Thermale Avène Herstellende Aftersun

Een hele vakantie zonder dat ik verbrand? Voor mij is dat helaas onmogelijk. Mijn huid moet in het begin van de vakantie nog even wennen aan de hoge zonkracht, waardoor ik vaak alsnog (licht) verbrand door mijn zonnebrand heen. Aftersun is dus onmisbaar op mijn vakantie. Deze aftersun hydrateert en verzacht de door de zon aangetaste, gevoelige huid. Ook zorgt de aftersun ervoor dat je je bruine teint langer houdt. Ideaal!

Elgon Sublimia Haircare DD Hair Cream

De DD Hair Cream herstelt en hydrateert het haar en maakt het haar glad en zicht. Dit product kwam goed van pas, aangezien ik elke dag wel in de Italiaanse zee heb gezwommen. In combinatie met de zon, maakt dit mijn haar erg droog en kan het wat beschadigen.  Dit leave-in haarmasker in sprayvorm heb ik dagelijks gebruikt, waardoor mijn haar nog in goede staat is na mijn vakantie.

LookX Lip Pencil Miracle Pink

Dit dierproefvrije lippotlood met een poederachtige textuur zorgt ervoor dat je lipstick of lipgloss urenlang mooi blijft zitten, zonder dat het in de plooitjes loopt. Je kan het potlood gebruiken om de lipcontour mee te accentueren of om de lippen mee in te kleuren.

Naobay Detox Oxygen Light Cream

Deze gezichtscrème hydrateert de huid intens, maakt de huid heerlijk zacht en is geschikt voor alle huidtypes. De lichte, niet vettige crème trekt snel in en zorgt voor een langdurige hydratatie. Ook deze crème is weer handig om te gebruiken na een dagje zonnen, zodat je huid weer helemaal kan bijkomen.

Oenobiol Paris Skin Support Anti Age

Deze pillen bevatten een specifieke formule die huidveroudering tegen gaat en je huid voedt van binnenuit voor een stralende en soepele huid. Oenobiol helpt elke dag de dichtheid, elasticiteit en dus de stevigheid van de huid van binnenuit te behouden. Wat mij betreft ben ik nog iets te jong om dit te gebruiken, maar ik weet zeker dat dit voor de mensen met (de eerste) huidveroudering een goed middel zal zijn!

Original Source Water Infusions Douchegel

Na een lange, warme dag, is een goede douchebeurt zeker geen overbodige luxe. Deze hydraterende Pineapple & Lemon Zest douchegel zorgt ervoor dat je je door de geuren heerlijk fris voelt na de douchebeurt. Original Source zorgt overigens niet alleen voor jouw gezondheid, maar geeft ook om het welzijn van dieren en milieu. De flessen zijn dan ook 100% recyclevaar en is de formule vrij van dierlijke ingrediënten en is dit niet getest op dieren.

Sans Soucis Thermal Water Spray

Dit product is wat mij betreft onmisbaar in mijn tas als ik een dagje op pad ging in Italië. Zo was het in Pisa en Florence wel 35 graden, waardoor ik het aardig heet had. Dankzij deze water spray kan je huid weer ademen en kan je lichaam verkoelen met het 100% pure bronwater, afkomstig uit Baden-Baden.

Yves Rocher Feel Stronger Mascara

Volume en lengte? Dat wil ik! Door de dikke en intens zwarte formule van deze mascara, wordt iedere wimperhaar omhuld en worden je wimpers zichtbaar langer zonder ze te verzwaren. De mascara blijft wat mij betreft ook goed zitten, dus deze mascara is zeker een goede aanwinst voor mijn make-up stash.

Jack’s Beauty Line #1 Lash Comb

Met de Lash Comb kun je je wenkbrauwen in vorm kammen en je wimpers separeren. Alle kwasten van Jack’s Beauty Line bestaan uit 100&% synthetisch materiaal, zijn gemaakt van Duits gerycycled houd en worden met de hand gemaakt en geverfd. Hierdoor is iedere kwast dus uniek! Het borsteltje wat in de BLUX Box zit ziet er daarnaast wat mij betreft heel kleurrijk en zomers uit!

Dit was weer de inhoud van de BLUX Box van juli/augustus. Welk product zou jij wel willen testen uit deze box? Leave it in the comments!

Liefs.

6 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *