Beauty Health

(Body) care for your family

Bodylotions zijn er in allerlei verschillende edities. De een ruikt heerlijk, de ander bestrijdt alleen een droge huid en weer een ander zorgt alleen voor een zachte huid. Maar is er nou ook een bodylotion die voor heel het gezin geschikt is? In deze blog graag over de Lipikar bodymilk hebben!

Bodylotion voor heel het gezin

In mijn leven heb ik al veel bodylotions gebruikt van allerlei verschillende merken. De een beviel mij meer dan de ander, omdat elke bodylotion zijn eigen werking heeft. De ene werking past meer bij mij, dus spreekt deze mij ook meer aan. Maar er zijn weinig bodylotions die voor heel het gezin geschikt zijn. Zo zijn er bodylotions die niet geschikt voor baby’s zijn, maar wel weer voor volwassenen. Of andersom: een bodylotion die alleen voor een baby geschikt is en minder geschikt is voor volwassenen. La Roche-Posay heeft hier verandering in gebracht: zij hebben een bodylotion voor het hele gezin uitgebracht! Namelijk de Lipikar bodymilk.

Less is more

De Lipikar bodymilk van La Roche-Posay is ‘gestript’ tot een formule met alleen het strikt noodzakelijke om de huid van de hele familie te verzorgen en te beschermen. Een bodylotion voor heel het gezin dus! Van baby tot senior, iedereen kan deze crème gebruiken. In de bodylotion zit 10% voedende karitéboter en 60% thermaal bronwater van La Roche-Posay met een nature kalmerende en beschermende werking. Ook zit er in Lipikar bodymilk Niacinamide om een droge en/of kwetsbare huid langdurig te beschermen. De bodylotion gaat tot wel 48 uur droogheid tegen! En dat is precies wat ik nodig heb in de winter, aangezien ik altijd een erg droge huid heb.

Lipikar tube

Lipikar bodymilk

De crème heeft een witte kleur en een rijke textuur. De Lipikar bodymilk is een erg zachte crème die makkelijk aanbrengt. De crème trekt snel in, binnen enkele seconden is hij ingetrokken. Ook is de crème niet vet en plakt hij niet. De Lipikar bodymilk is echt een crème die alleen de basis heeft, de crème heeft geen toegevoegde geuren of dergelijke. Toch ruikt de crème heerlijk! Als ik de bodylotion heb opgesmeerd, ruik ik gelijk lekker. En dat terwijl er alleen de noodzakelijke ingrediënten in zitten! Ik merk dat de bodymilk goed helpt tegen mijn droge huid en zorgt voor een zachte huid, de crème is dus zeker een aanwinst voor in de winter.

Zou jij de Lipikar bodymilk graag willen proberen? Leave it in the comments!

Liefs.

11 Comment

  1. La roche posay is een erg goed merk vooral als je tegen weinig kan is dit altijd een hele goeie. Verkopen het heel veel in de apotheek. Mooie review geschreven zal het ook eens proberen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *