DIY Review / Test WIN!

Bulbby: gepersonaliseerde producten

Zoals jullie misschien al weten: ik ben dol op gepersonaliseerde producten! Ik heb al meerdere items gepersonaliseerd op verschillende websites met veel plezier. Meestal kun je maar één categorie personaliseren per website, maar bij Bulbby is dat niet het geval. In deze blog vertel ik jullie meer over Bulbby!

Over Bulbby

Bulbby is in 2004 als één van de eerste webshops op het gebied van personalisatie in Nederland opgericht. Begonnen als kindermerk, is Bulbby uitgegroeid tot een merk waar jong en oud terecht kunnen voor een persoonlijk product. Bulbby heeft een breed assortiment: kraamcadeaus, kookproducten, schoolspullen, kleding, tassen en ga zo maar door. Voor elke leeftijd, geslacht en categorie kun je hier wel wat vinden!

Kies – customize – ontvang!

Bij Bulbby kun je uit verschillende productkleuren, ontwerpen en ontwerpkleuren kiezen (afhankelijk per product). Het product kun je customizen op de site zelf, wat naar mijn mening erg gemakkelijk in zijn werk gaat. Wel ziet het ontwerpprogramma er wat pixelig uit, maar dit heeft geen invloed op je uiteindelijke ontwerp. Bij het bestellen kun je ook je eigen levering kiezen. Wil je de bestelling de dag erna? Dat kan tegen een beetje extra bijbetaling. Ideaal als je een product snel in huis wilt. Helaas lukte de expresslevering (volgende dag in huis) niet bij mij. Vrijdag had ik mijn items besteld, dinsdag had ik deze in huis. Waarschijnlijk komt dit omdat ik te laat besteld had, maar de expresslevering bleef wel als mogelijkheid open staan. Dat zou dus nog wel verbeterd mogen worden wat mij betreft! Gelukkig had ik geen haast, dus maakte het voor mij niet veel uit :).

Zelfontworpen sweater

Laten we beginnen bij de sweater die ik heb gepersonaliseerd. Je kunt hierbij kiezen uit 6 verschillende kleuren sweaters, 10 verschillende ontwerpen en zo’n 10 tot 24 verschillende opdrukkleuren (afhankelijk per gekozen ontwerp). Ik ging voor de bordeaux kleurige sweater, aangezien ik dit altijd een heel mooie kleur vind. Ik koos hierbij voor een simpel maar sierlijk ontwerp met de tekst ‘happy’. Een beetje happiness kan nooit kwaad! De opdruk heeft een goede kwaliteit, waardoor de sweater er erg mooi uit ziet! Ik heb de sweater nog niet veel gewassen, dus ik kan niet zeggen of de opdruk ook goed blijft zitten. Gezien de kwaliteit, verwacht ik wel dat de opdruk goed blijft zitten.

Gepersonaliseerde waterfles

Ook heb ik ervoor gekozen om een waterfles te ontwerpen. Op mijn studie hebben veel klasgenoten, net als mij, een Dopper. Ik vind het een fijner idee als mijn waterflesje wat afwijkt van de rest, zodat een klasgenoot hem niet per ongeluk mee kan nemen. Een waterfles bij Bulbby is dus de oplossing! Hierbij is de waterfles standaard doorzichtig, wel heb je de keuze uit 17 verschillende en 10 opdrukkleuren. De ene fles heeft één tekstregel, de andere heeft weer drie tekstregels. Er is dus veel variatie mogelijk! Ik ging voor een fleurig en zomers ontwerp met de tekst ‘To go’. De opdruk ziet er mooi uit en blijft goed zitten. Ik heb de fles al een aantal keer afgewassen, maar de opdruk wordt niet aangetast! Wel is de waterfles van glas, daar moet je dus wel even rekening mee houden als je hem vervoerd in je tas.

WINACTIE!

Wil jij ook je eigen waterfles ontwerpen? Dat kan! Volg inspirationtolive en Bulbby op Instagram & laat in de comments (op de blog of op Instagram) even weten dat je meedoet. Extra kans maak je door vrienden/vriendinnen in de comments te taggen. Binnen 2 weken maak ik 3 winnaars bekend!

Bulbby fles

Vind jij het leuk om items te personaliseren? Leave it in the comments!

Liefs.

 

21 Comment

  1. Ik vind die sweater er wel he gaaf uitzien! Leuk dat dit zo kan. Ik zou daar zelf niet aan gedacht hebben.
    Een leuke oplossing als je een trui ziet met de verkeerde tekst erop, dan kun je het zelf maken!

    1. Je mag ook meedoen via Facebook! Ik heb op mijn pagina (www.facebook.com/inspirationtolive.nl) ook een bericht over de giveaway gepost :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *