Christmas Review / Test Tips & Tricks

Cadeautjes voor de kerst

Over iets meer dan een week is het al kerst! Dat betekent dat ik snel nog een aantal cadeautjes moet kopen. Zelf vind ik het altijd heel leuk om (handige) gadgets te geven, want stiekem vind ik die ook heel leuk! In deze blog laat ik jullie twee cadeau ideetjes zien van MegaGadgets.

MegaGadgets

Onlangs ontving ik weer een pakketje van Megagadgets met een aantal leuke gadgets die ik mocht uittestten. In de vorige blog liet ik jullie een aantal Sinterklaascadeautjes van MegaGadgets zien, maar in deze blog laat ik jullie twee leuke kerstcadeautjes zien: een Lap Desk Mini Lapzer en een Alpaca knuffel.

Alpaca Knuffel

Laten we beginnen bij deze onwijs leuke (grote) alpaca knuffel! Onlangs mocht ik al eens een aantal Alpaca gadgets testen in een blog, maar eigenlijk ontbrak daar nog een leuke Alpaca gadget: een grote Alpaca knuffel!

Deze grote alpaca knuffel heeft de afmetingen van 72 x 28 x 40 cm. De knuffel is fluffy en dus lekker zacht en knuffelbaar. Zelf gebruik ik hem ook graag als comfortabel kussen, om hier bijvoorbeeld op te liggen als ik een film kijk. Dat ligt heerlijk! De Alpaca knuffel is leuk voor kinderen, maar natuurlijk ook voor volwassenen. Want wie wilt er nu geen Alpaca knuffel?!

Lap Desk Mini Lapzer

Deze compacte Lap Desk Lapzer Mini van Bamboe neem je overal eenvoudig mee naartoe. Werk comfortabel onderweg of kijk lekker makkelijk een filmpje in bed. Ideaal!

Onder de Lap Desk, zit een comfortabel kussentje. Hier zitten kleine balletjes in, waardoor het kussentje zich kan vormen naar jouw zitpositie. Zo is de Lap Desk altijd fijn in gebruik.

Misschien denk je: je laptop kun je toch ook gewoon op je schoot leggen? Of op een kussen misschien? Dat klopt! Maar de Lap Desk Lapzer heeft ventilatiegaten, die oververhitting voorkomen. Helaas is er wel eens een van mijn laptops kapot gegaan door oververhitting, dus dat risico neem ik niet nog een keer. Voortaan werk ik alleen nog maar met mijn Lap Desk Lapzer!

Heb jij nog leuke kerstcadeau ideetjes? En wat vind jij van deze kerstcadeaus van MegaGadgets? Leave it in the comments!

9 Comment

  1. Ik vind het zelf ook altijd erg leuk om originele cadeaus te verzinnen. Een alpaca knuffel ligt ook onder de boom, zo leuk en wat toevallig! En een gepersonaliseerde tekening van onze eigen alpaca’s. Ben zo benieuwd naar de reacties van mijn ouders 🙂

  2. Er zijn steeds meer websites die met leuke hebbedingetjes komen waar je ook nog eens iets aan hebt.
    Zoals die “lapzer” best handig. Ook voor in de auto bv.

  3. Zo’n Alpaca knuffel is echt cute! Ik heb er toevallig ook een tijdje geleden eentje gekocht. Het slaat natuurlijk nergens op, want waarvoor heb ik dat nodig, maar hij was te schattig om niet mee te nemen, haha.

  4. Die lapzer vind ik mega handig. Soms is het fijner om gewoon op de bank te werken, vooral ‘s avonds. Niet per se goed voor je polsen, maar zo’n lapzer is dan toch net even iets handiger. Thanks voor de tip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *