Uncategorized

CaseApp: personaliseer je eigen hoesje of skin!

In vorige blogs kon je al lezen dat ik dol ben op gepersonaliseerde items. Via CaseApp kun je je eigen gepersonaliseerde telefoonhoesjes of laptopskins ontwerpen of je kunt een standaard ontwerp kiezen uit hun eigen database. Hoe leuk is dat? In deze blog laat ik mijn eigen telefoonhoesje en laptopskin zien.

Over CaseApp

Op de website van CaseApp kun je voor telefoons en tablets hoesjes/skins ontwerpen en voor laptops kun je alleen skins ontwerpen. Het voordeel van CaseApp: zij geven de mogelijkheid om voor oudere/onbekendere modellen, zoals de iPhone 3G(S) of MacBooks voor 2015, ontwerpen te maken. Veel van dit soort sites geven alleen de mogelijkheid om voor de nieuwere modellen te ontwerpen. Voor mij was dit voordelig, omdat ik een Macbook Pro uit 2011 heb, normaal kan ik hier bijna nooit skins of cases voor vinden!

CaseApp hoesje

Zelf gaan ontwerpen

Zoals ik al zei, je hebt bij CaseApp de mogelijkheid om je eigen ontwerp te laten bedrukken op een case of een skin. Ook kun je uit 412 verschillende ontwerpen kiezen die CaseApp zelf op de site heeft staan. Als ik normaal gesproken een gepersonaliseerd hoesje voor mijn iPhone 6S wil maken, weet ik nooit waar ik moet beginnen met zoeken van ontwerpen/foto’s. Aangezien CaseApp zelf zoveel ontwerpen heeft, ben ik niet verder gaan zoeken dan de site zelf. Ik heb gewoon een van de ontwerpen van de site gekozen!

CaseApp skin

Matching iPhone and Macbook

Ik zal al lang met het idee in mijn hoofd om een matchend ontwerp te maken of te vinden voor mijn iPhone 6S en Macbook Pro. Ik ben de ontwerpen voor mijn Macbook en de ontwerpen voor mijn iPhone 6S gaan vergelijken. Er waren een aantal ontwerpen die voor beide beschikbaar waren, dus daar heb ik uit gekozen. Uiteindelijk heb ik voor het ontwerp Jungle gekozen. Dit ontwerp ziet er erg tof uit en ik weet zeker dat deze leuk gaat staan!

Items in gebruik

Na een aantal dagen waren mijn skin en case aangekomen. Ze waren goed en zorgvuldig verpakt, zodat de skin niet dubbelgevouwen kon worden. De sticker was vrij makkelijk op mijn Macbook te plakken. Toen ik een foutje maakte en hem wat scheef opplakte, kon ik de sticker er ook vrij gemakkelijk weer afkrijgen. Toen ik de sticker opnieuw op mijn Macbook plakte, paste hij gewoon weer goed. Het telefoonhoesje is een hardcase en is makkelijk aan te brengen om mijn telefoon. Het verbaast me hoe goed de afdruk van de ontwerpen is gelukt, het is echt heel goede kwaliteit!

Ik zou zeker aanraden om eens iets te ontwerpen bij CaseApp! Met de kortingscode TOLIVE20 krijg je nog eens 20% korting op je bestelling. Zou jij een hoesje of skin willen ontwerpen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

10 Comment

  1. Ik heb dit eens uitgeprobeerd, maar het zag er niet zo mooi uit als bij jou hoor! <3 Misschien is de kwaliteit nu wel een stuk beter. Ik zou het opnieuw moeten proberen. Zeker omdat jij zo tevreden bent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *