Uncategorized

Celebrating Christmas with Lesara!

Nog iets minder dan twee weken en dan is het alweer kerst! Onlangs ben ik naar Triangle PR geweest, hier werd ik op slag verliefd op een jurkje van Lesara. Ik nam hem dus ook meteen mee naar huis! In deze blog zal ik jullie meer over Lesara en over mijn kerstjurkje vertellen!

Kennismaken met Lesara

Mijn bezoekjes aan Triangle PR zijn altijd onwijs leuk en gezellig. Door Triangle PR heb ik de kei leuke webshop Lesara leren kennen. Sinds kort zitten zij ook aangesloten bij Triangle PR, waardoor ik mijn laatste twee bezoekjes een item van Lesara mee mocht nemen. Hoe leuk?! Afgelopen keer werd mij verteld dat Lesara een aantal verschillende collecties heeft, waar onder de onwijs gave collectie Mel Ivy.

Over Lesara

Eerst nog wat meer over deze gave webshop. Lesara is een enorm grote webshop die altijd op de hoogte is van allerlei trends. Als er een nieuwe trend is, is Lesara er meteen bij. Dit betekent dat hun webshop elke dag wordt aangevuld en aangepast. Het gevolg hiervan is dat er momenteel alleen al voor de dames 10026 items (!!) online staan. Ze hebben allerlei soorten kleding voor een goedkoop prijsje. Jassen, rokken, schoenen, sweaters, tassen en sieraden. Ze hebben het allemaal! Ik word zelf altijd een beetje hebberig van de webshop, want ze hebben zulke leuke items en ook nog eens voor een extreem lage prijs!

Mel Ivy collection

De Mel Ivy collection is nog vrij nieuw en bestaat sinds mei 2017. Mel Ivy is jong, urban en trendy. Ofwel: helemaal mijn stijl! De Mel Ivy collectie heeft momenteel 236 producten. Ook zitten hier wat items bij voor de feestdagen voor een goed budget. Zo kun je al voor 20 euro een tof kerstjurkje aanschaffen. Ook mijn kerstjurkje komt uit de Mel Ivy collection. De lovertjes en de rok van de jurk maken het jurkje helemaal feestelijk! Je kunt dus wel zeggen dat ik klaar ben voor de feestdagen :)!

Lesara jurkje

Wat vindt jij van Lesara? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *