About me Review / Test

Christmas with Mugsterpiece!

Kerst staat alweer bijna voor de deur en het internet barst van de kerstitems. Onlangs kwam ik de shop Mugsterpiece tegen, zij maakt handgemaakt servies met de leukste prints. Sinds kort staat haar kerstcollectie ook online, waar ik opslag verliefd op werd. Waarom? Dat lees je in deze blog!

De kerstcollectie

I want it all, I want it all! Dit dacht ik meteen toen ik de kerstcollectie van Mugsterpiece tegenkwam. Hier vindt je 26 geschilderde stuks servies, die elk stuk voor stuk onwijs leuk zijn. Elk stuk heeft zijn eigen leuke afbeelding en/of grappige quote. Mugsterpiece is wel een shop met wat humor, wat zeker in het servies terug te zien is! Maar er was toch wel een mok waar ik een beetje warm van werd: de unicornmok. Op deze roze mok (hoe toepasselijk, mijn lievelingskleur) staat een unicorn die als cadeautje een strik heeft gekregen. Binnenin de mok staat ‘Have a magical Christmas!’ Nou was mijn kerst maar zo magisch dit jaar :)!

Mugsterpiece kerst

Met kerst is Rudolf natuurlijk ook onmisbaar. Vorig jaar liet ik al een speciale Rudolf mok zien, dit jaar heb ik weer een andere Rudolf mok! Op deze mok zie je Rudolf elegant afgebeeld met een kerstster in zijn gewei, echt te schattig.

Rudolf

We want more Mugsterpiece!

Naast de kerstcollectie wilde ik nog meer unieke items in mijn bezit nemen. De ‘normale collectie’ is namelijk net zo leuk als de kerstcollectie. Stiekem heb ik een kleine liefde voor cactussen, dus al gauw zag ik een toffe theemok. Ik ben een echte theeleut, dus ik drink graag een hoop thee. Deze theemok is wel echt ideaal voor een theeleut zoals ik. Binnenin de mok staat ‘Free hugs’, te toepasselijk voor een cactusmok.

Tot slot had ik nog een laatste mok die ik echt niet kon laten liggen. Al ben ik een beetje allergisch voor katten, toch vind ik het wel erg leuke beesten. En wat krijg je als je een kat combineert met een cactus? Een catcus. Hoe Mugsterpiece dit toch allemaal verzint… het is voor mij ook een raadsel. Ik hou echt van dit soort humor, dus de catcus mok wilde ik ook maar al te graag aanschaffen.

Uniek servies

Zeg nou zelf, het servies van Mugsterpiece is te leuk! Ook zul je altijd een uniek item in je hand hebben, want Mugsterpiece maakt alle mokken zelf. Elke mok is handgetekend, geen enkele mok is precies hetzelfde! Ik ben in ieder geval erg blij met mijn mokken, maar vergeet niet dat Mugsterpiece onder andere ook borden, wijnglazen, theeglazen en bloempotten maakt! Wat mij betreft is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op de site van Mugsterpiece.

Wat vindt jij van mijn Mokken van Mugsterpiece? Leave it in the comments!

Liefs

10 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *