Tips & Tricks

Christmasguide: getting ready for Christmas

Het is bijna kerst, dus het wordt tijd om je klaar te maken voor kerst. Kerst is een van de leukste feestdagen van het jaar (op mijn verjaardag na dan), dus ik kijk altijd enorm uit naar kerst! Ik maak mij alvast een beetje klaar voor kerst door wat cadeautips te geven, lezen jullie mee?

Cadeautjes verzinnen vind ik altijd enorm lastig, soms weet ik werkelijk niet wat ik moet verzinnen voor iemand. Als het bijna kerst is, loop ik weer tegen deze struggle aan: wat moet ik nou kopen? Om jullie en handje te helpen met kerst, geef ik een aantal cadeau ideeën! (al is het nou een cadeautje voor een ander of voor jezelf).

1. Etos items
Zoals je misschien op mijn blog wel kon lezen, ik ben een groot fan van Etos. Etos heeft speciaal voor de feestdagen een collectie aan prachtige items, waarmee je iemand zeker blij kunt maken! De producten zien er prachtig uit door het roségoude uiterlijk. Met deze producten kom je echt in de feeststemming!

2. NYX
NYX, do I need to say more? NYX verkoopt prachtige make-up in hele mooie kleuren. Ook zijn het hele fijne producten om te gebruiken. Met een mooie kleur lipstick zit je altijd wel goed!

3. Kerstsweater
Wat is kerst nou zonder een kerstsweater? Wat mij betreft is een kerstsweater echt een musthave tijdens kerst. Alle webshops staan vol met kerstsweaters, dus er is keuze genoeg! Ook kun je zelf een kerstsweater maken. Koop een basic trui en wat kerstige patches en wees lekker creatief!

4. Gadgets
Het is ook heel leuk om gekke/leuke gadgets te geven of te krijgen aan iemand. Hieronder een lijsjte van mijn favoriete gadgetsites.
www.ditverzinjeniet.nl
www.coolgifts.nl
www.megagadgets.nl
www.radbag.nl

5. Sokken
Sokken zijn wat mij betreft nooit verkeerd om te krijgen. Al zij het schattige, leuke of gekke sokken, ze zijn altijd handig! Het wordt steeds kouder en de winter komt steeds dichterbij. Een dik paar sokken heb ik dus wel nodig! Onlangs kreeg ik dit grappige paar sokken van mijn vriendje, zijn ze niet leuk?

6. Styletonebox
Voor de beautyfans onder ons, is de Styletonebox het ideale cadeau! Hierin zitten vijf verschillende soorten beautyproducten. In mijn vorige blog vind je welke items er in de box van december zitten.

7. Kaarsjes
Kaarsjes maken het huis altijd een stuk gezelliger, vooral nu het al zo vroeg donker is. Een paar kleurige kaarsen of geurkaarsen is dus ook altijd een leuk cadeautje!

8. Luchtje
Een luchtje is nooit verkeerd om te krijgen. Ik zou dit cadeautje wel alleen aanraden als je weet van wat voor soort luchtjes iemand houdt. Zo houden mannen vaak van Axe, maar vrouwen hebben een veel specifiekere smaak. In de Douglas kun je in ieder geval meer dan genoeg luchtjes vinden. Ook is het altijd leuk om een setje te geven, zoals het setje van Michael Kors.

 

9. Tegoedbon
Weet je niet of iemand iets echt leuk vindt? Geef dan een tegoedbon van een winkel, zoals de C&A, de Primark of de H&M, zodat iemand in de winkels kan gaan shoppen. Ook kun je een Fashioncheque geven, waarmee je in een heel aantal winkels kunt shoppen. Online shoppen is ook net zo leuk, daarom geef ik binnenkort een tegoedbon weg van Sevenbien! Overigens ook een hele leuke winkel om eens een kijkje te nemen. Hieronder zie je een item wat ik hier onlangs heb gekocht!

10. Makeup Revolution
Als je op zoek bent naar goedkope, maar ook goede make-up, dan ben je bij Makeup Revolution aan het juiste adres. Zij verkopen onwijs veel beautyproducten, voor een hele lage prijs. Zo kocht ik onlangs dit prachtige palet voor slechts 25 euro!

Op zoek naar webshops met leuke items, waar je met wat korting kan shoppen? Check dan snel de discountpage op mijn blog, waar een heel aantal kortingscodes staan!

Heb jij nog leuke ideeën? Leave it in the comments! En vergeten jullie niet mee te doen aan de BIG X-MAS GIVEAWAY waar je kans maakt op maarliefst 26 prijzen!?

Liefs.

12 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *