Beauty How to... Review / Test

De basis voor een ooglook

Als je het mij vraagt, zijn je ogen een heel belangrijk onderdeel van je make-uplook. Maar hoe maak je nou eigenlijk een mooie eyelook? In deze blog laat ik de basis van een goede eyelook zien met drie producten van Smashbox.

Smashbox

Smashbox is een crueltyfree beautymerk die allerlei soorten make-up verkoopt. Smashbox heb ik altijd al een fijn merk gevonden, maar tot op heden kende ik alleen hun ogenschaduwpaletten. Van Mooi The Agency mocht ik een setje van Smashbox uittesten. Dit setje bestaat uit een Lash primer, een mascara en een eyeliner. Ik kende deze producten van dit merk nog niet, dus ik ben benieuwd!

Lash Primer

Laten we beginnen bij de Lash Primer. Deze witte substantie is goed voor een onderlaag op je wimpers, net als dat een primer een goede onderlaag is op je gezicht.

Zoals je op de foto ziet, doet deze Primer (links) ook al meteen wat met je wimpers. Je wimpers gaan meer omhoog staan en worden wat meer uitgespreid, waardoor je een goede basis voor je wimpers hebt.

Mascara

Dan de mascara. Deze mascara heeft een vrij grote borstel. Hierdoor is hij wat mij betreft wel iets onhandiger in gebruik (vooral bij de hoekjes), maar de dikke borstel zorgt weer wel voor meer volume.

De mascara is fijn in gebruik. De substantie kun je gemakkelijk en geleidelijk opbrengen, waardoor je wimpers niet aan elkaar gaan plakken of er klontjes mascara komen. Ook geeft de mascara aardig wat volume, waardoor je ogen er al veel meer uitspringen!

Eyeliner

Tot slot de eyeliner, die de basis van de eyelook afmaakt. Deze gel eyeliner is in gebruik eigenlijk een normale houtskool eyeliner met een wat gladdere en meer gelachtige substantie. De eyeliner is gemakkelijk op te brengen en zorgt voor een leuke finishing touch.

En hiermee komen we uiteindelijk tot deze simpele basis make-uplook. Zoals je op de foto kan zien, zorgen deze producten voor een groot verschil tussen een onopgemaakt en opgemaakt oog. Wat dat betreft doen de producten van Smashbox dus erg goed hun werk!

Welke producten voor je wimpers gebruik jij graag? En zou je deze Smashbox set willen proberen? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

  1. Wat hebben ze goed aan de layout gedacht! Het valt lekker op!
    Zelf gebruik ik eigenlijk enkel mascara en eyeliner.
    Toevallig van de week een hele fijne mascara van MAC gekocht, erg tevreden over!

  2. Wauw, deze mascara is echt stunning! Vooral handig dat ie niet klontert. Vooral goedkopere merken kunnen hier nogal last van hebben. Zelf zweer ik bij een mascara van Lancome, perfecte borstel en most important ik krijg er geen prikkende ogen van.

  3. Hi Peter, There is a campsite in Lara, approx 7km to Airshow site. There are no powered sites available and generators are not permitted due to fire risks. There are showers and toilets on site and there is free shuttle bus service on a regular basis from the campsite to the Airshow site. Best regards, Jess

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *