Christmas Food Hair Review / Test

De Feestdagen BlogBox + WIN!

December was een maand vol leuke feestdagen. Deze maand werd nog iets leuker, doordat ik in december een feestelijke box mocht proberen. In deze box zaten een aantal items, die goed passen bij de feestdagen. En één van deze items mag ik ook verloten onder jullie, dus lees snel verder!

Feestdagenbox

Van RVG Media & Impact kreeg ik afgelopen december een Bloxbox aangeboden. Dit is een box met 5 à 6 producten die passen bij de periode waarin hij wordt aangeboden. Afgelopen december stond deze box dus in het teken van de feestdagen. De items in deze box hadden dus allemaal te maken met de feestdagen! In december heb ik alle producten een keer geprobeerd, in deze blog zal ik jullie wat meer over deze items vertellen. Onderaan de post kun je een Chopstick Curler van Carmen winnen, dus blijf vooral even hangen!

Kaartspel

Tijdens de feestdagen kom ik altijd samen met mijn familie en schoonfamilie. Om de tijd gezellig door te komen, spelen we vaak spelletjes. Dit jaar kwam daar het spel Exploding Kittens bij. Om het spel kort uit te leggen: eigenlijk is dit een soort pesten voor gevorderden. De kaarten die bij dit spel horen zien er ook heel grappig uit, waardoor dit spel heel leuk is om te spelen!

Tas

Een stijlvolle tas tijdens de feestdagen is ook onmisbaar! Het liefst heb ik een klein tasje met allerlei verschillende vakjes, zodat ik de inhoud van de tas goed kan ordenen. Dit tasje van Bear Design is daar ideaal voor! Je kunt het tasje als clutch gebruiken, maar met het bijhorende hengsel kun je hem ook tot handtas maken.

Smaakmaker

Ik vind het heerlijk om wat meer smaak aan mijn eten toe te voegen, door het bijvoorbeeld in speciale olie te bakken of door kruiden toe te voegen. Deze olie en peper komen dus goed van pas!

Eten serveren

Op de feestdagen gaan er ook altijd wat hapjes rond. Toastjes, een stukje kaas of worst op een plank of bijvoorbeeld chickenwings met een lekker sausje op een plaat.

Deze food pairing serving tray is ideaal om te gebruiken voor verschillende hapjes. De plaat en de plank passen in elkaar, waardoor het makkelijk op te bergen is en weinig plaats inneemt. Ook zit er bij de plaat een bakje voor de saus in de plaat zelf, maar is er ook een los bakje saus. Zo heb je drie in één!

Sieraden

Sieraden maken je outfit tijdens de kerstdagen pas écht af. Dit jaar had ik heel bijzondere sieraden, namelijk hartjesoorbellen en een hartjesketting met een prachtige kleur. Dit was zeker een eye-catcher bij mijn outfit!

Chopstick Curler + WIN!

Tot slot: een mooie haarlook tijdens de feestdagen is echt onmisbaar. Normaal gesproken heb ik stijl haar en kan ik mijn haar krullen wat ik wil, maar het zakt er zo weer uit. Daarom heb ik het krullen van mijn haar eigenlijk opgegeven. Maar met de Chopstick Curler van Carmen is dit een ander verhaal geworden! Ik mag ook twee chopsticks van Carmen weggeven, dus lees vooral even verder!

Als je lang of zwaar of stijl haar hebt, herken je vast wel dat niet alle krultangen even goed werken voor je haar. De Chopstick Curler werkt echter wél voor lang, zwaar en stijl haar! Deze editie van de Chopstick Curler is extra lang, zodat je met lang haar deze kruller ook met gemak kan gebruiken. Ik heb zelf haar van een centimeter of 75 en mijn haar paste precies om de Chopstick! Bij deze kruller is het de bedoeling dat je kleine plukjes om de chopstick wikkelt, waarna je zo’n 5 seconden laat zitten. Dan ontstaat er meteen een vrij extreme krul. In 20-30 minuten heb ik heel mijn haar gekruld en het resultaat was bizar!

Ik heb nog nooit zulke intense en mooie krullen gehad in mijn haar. En het meest opvallende: ze bleven perfect zitten! Nadat ik mijzelf een aantal keer had omgekleed voor blogfoto’s, een nacht had geslapen met een knot en ‘s ochtends mijn haar zacht had geborsteld, zaten mijn krullen er nog steeds in. De krullen zaten gewoon twee dagen in mijn haar, zonder dat ik mousse of haarspray had gebruikt!

WINACTIE!

Wil jij nou ook deze Carmen Chopstick Curler proberen? Dat kan! Aangezien ik zo enthousiast was, wilde Carmen graag twee Chopstick Curlers weggeven aan mijn volgers en lezers. Je kan meedoen door drie simpele stappen te doen:
1. Volg Carmen op Instagram.
2. Volg Inspiration To Live op Instagram.
3. Like de winactiepost en tag hieronder je vriendinnen om hen ook een kans te geven om deze kruller te winnen! (Minimaal moet je één vriendin taggen, meer vriendinnen taggen geeft je uiteraard meer winkans!)

Wil je extra kans maken? Dat kan! Volg dan een of meerdere van de onderstaande stappen:
1. Deel de winactie in je stories.
2. Repost de story op je account.
3. Tag meerdere vriendinnen onder de winactiepost.
4. Reageer onder de blog.

Heb jij leuke feestdagen gevonden? En wat vind jij van de feestdagenbox? En zou jij de Chopstick Curler willen uittesten? Leave it in the comments!

Liefs.

12 Comment

  1. Ja das leuk als er dan in die box iets zit wat helemaal aan de verwachtingen voldoet – terwijl je het helemaal niet verwacht – ik bedoel natuurlijk de krultang – mooie krullen echt waar 🙂

  2. Geweldig. Ik doe af en toe weleens een poging om krullen te maken, met krulspelden. Maar het resultaat is doorgaans niet echt om over naar huis te schrijven. Vooral qua houdbaarheid.

  3. Super leuke producten ook! 😍 Dat kaartspel ga ik me ook halen.. Lijkt mij echt leuk om te spelen!

    Doe ook mee met de winactie!! Spannend, wil hem zo graag 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *