Beauty Health

De ideale tandpasta: wittere tanden en minder plak!

Iedereen zal ongetwijfeld dagelijks zijn tanden poetsen. De een poetst zijn tanden 1 keer per dag, de ander poetst zijn tanden wel 3 keer per dag. Het is belangrijk dat we veel om onze tanden geven en de goede tandpasta geven. Daar zal ik het in deze blog over hebben!

Allerlei soorten tanden

Ik ben zo iemand die vaak zijn tanden maar 1 of 2 keer per dag poetst (oeps), maar toch komt het altijd wel goed bij de tandarts. Ik heb nog nooit een gaatje gehad. Hooguit heb ik wat plak achter mijn draadje, wat een restant van mijn beugel is. Sommigen hebben alleen niet dit geluk en hebben vaak plak die elke keer weer moet worden verwijderd. Ook zijn er een hoop die ontevreden zijn met de kleur van hun tanden en daarom graag een witter gebit willen. En dat is nu mogelijk met de nieuwe tandpasta van herbapharm.

Wittere tanden en minder plak

Wittere tanden krijgen én minder plak. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Toch is dit mogelijk met de nieuwe ecodenta tandpasta van herbapharm, die sinds december verkrijgbaar is. In de tandpasta zit onder andere houtskool, waardoor je tanden op een natuurlijke manier een wittere kleur krijgen. Ook verminderd deze tandpasta plak en zorgt voor een verfrissend resultaat. De tandpasta smaakt gewoon naar mint, maar het ziet er wel wat gek uit als je je tanden gaat poetsen.

Ook kreeg ik een hoop samples, dus ik kan voorlopig even vooruit!

 

Tandpasta met kokos

Ook ontving ik van herbapharm een tandpasta met kokos die voor 98% uit natuurlijke producten bestaat. Zo bevat deze tandpasta geen fluoride. De tandpasta smaakt naar een combinatie van kokos en mint. Ook proef je licht de toegevoegde zink. Er zit namelijk zink in de tandpasta, zodat je minder plak krijgt. Na het tandenpoetsen merk ik dat de tandpasta echt heeft geholpen. Mijn tanden voelen heel de dag glad en er is amper meer plak te vinden op de moeilijkere bereikbare plekken. Ik ben benieuwd hoe mijn volgende beurt bij de tandarts er uit gaat zien!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe tandpasta’s. Helaas mag ik de zwarte tandpasta niet elke dag gebruiken vanwege mijn etsbruggen, omdat er dan een kleurverschil kan ontstaan. Wel gebruik ik elke dag de kokostandpasta met veel plezier. Ik zou deze ook graag weer aanschaffen als hij op is!

Zou jij de houtskooltandpasta of de kokostandpasta willen proberen? Leave it in the comments!

Liefs

8 Comment

  1. Wij hebben ook wel is zwarte tandpasta gebruikt, maar ik vond het verschrikkelijk voor de wasbak haha. De kokostandpasta lijkt mij niet zo fijn, maar dat komt omdat ik niet van kokos hou.

  2. ik heb toevallig net een zwarte tandpasta klaarliggen om te testen me tanden iets witter wil hebben.
    de tandpasta met kokos lijkt mij ook erg lekker, zo te zien heb je een goede voorraad

  3. Ik moet zeggen dat ik wel benieuwd ben wat voor resultaat ik met de zwarte tandpasta zou kunnen behalen, en spreekt mij wel aan. Kokos vind ik wel lekker als geur in de zomer maar als tandpasta heb ik zo mijn twijfels 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *