Christmas Review / Test

De kersttafel dekken!

Over minder dan twee weken is het alweer kerst! Elk jaar kook ik een gerecht met mijn vriend voor de kerst, maar dit jaar ga ik ook de kersttafel dekken. Hiervoor heb ik een tafelkleed en een aantal servetten ontworpen. In deze blog zal ik alvast laten zien hoe de kersttafel er uit komt te zien!

Bulbby

Bulbby is in 2004 als één van de eerste webshops op het gebied van personalisatie in Nederland opgericht. Begonnen als kindermerk, is Bulbby uitgegroeid tot een merk waar jong en oud terecht kunnen voor een persoonlijk product. Bulbby heeft een breed assortiment: kraamcadeaus, kookproducten, schoolspullen, kleding, tassen en ga zo maar door. Voor elke leeftijd, geslacht en categorie kun je hier wel wat vinden. In een vorige blog kon je al over Bulbby lezen, in deze blog laat ik wat kerstitems van Bulbby zien!

Hoe werkt het?

Bij Bulbby kun je uit verschillende productkleuren, ontwerpen en ontwerpkleuren kiezen. Het product kun je dus aanpassen naar je eigen wensen. Ook kun je de tekst van het ontwerp nog aanpassen, waardoor je je items helemaal kunt personaliseren! Binnen een aantal dagen nadat je je items hebt ontworpen, ontvang je de items thuis. Voor deze blog mocht ik een aantal kerstitems personaliseren, namelijk een tafelkleed, servetten en een schort.

Kerstschort

Voordat ik mijn gerecht voor kerst ga bereiden, trek ik eerst een schort aan. Ik maak er namelijk altijd een rotzooitje van in de keuken, waardoor ik vaak zelf ook vies word. Oeps! Gelukkig heb ik nu een heel leuk kerstschort, waardoor het koken nog leuker wordt. Op mijn kerstschort staat een gingerbreadman (waar ik echt dol op ben) met de tekst “Merry X-mas Everyone!” Hoe leuk is dat?!

Tafelkleed

Ook heb ik een tafelkleed gepersonaliseerd op Bulbby. Op dit tafelkleed stond oorspronkelijk “Eat, Drink & Repeat”, maar dit heb ik aangepast naar “Eat, Drink & Enjoy”, omdat ik dat net wat meer bij kerst vond passen. Ik heb gekozen voor een wit tafelkleed met een zwarte opdruk, omdat dit het beste in het interieur in huis past.

Servetten

Tot slot heb ik nog servetten gepersonaliseerd, namelijk één servet voor elk lid van het gezin! Zo heb ik voor mijzelf en mijn vriend servetten uitgekozen die matchen met het tafelkleed. Op deze servetten staat ook de tekst “Eat, Drink” met daaronder onze naam.

Ook heb ik voor mijn zus en haar zwager een servet uitgekozen. In tegenstelling tot de andere servetten, heeft deze servet met de tekst “Time for good food” een zilveren opdruk. Mijn zus gaat namelijk deze week verhuizen en in haar huis heeft ze grijze en zilveren tinten. Daarom kunnen zij de servetten na het kerstmaal meenemen voor in hun eigen huis!

Voor mijn vader en moeder heb ik matchende servetten gemaakt. De quote “Good food brings people together” is verdeeld over de servetten. Op mijn vaders servet staat “Good food” met daaronder “papa” en op mijn moeders servet staat  “Brings people together” met daaronder “mama”.

De tafel dekken

Voor deze blog heb ik alvast de kersttafel gedekt en wat zag dat er leuk uit. Alleen de kerstgerechten er nog bij, dan ben ik helemaal klaar voor de kerst!

Ga jij nog wat lekkers maken voor kerst? En ga jij de tafel nog op een speciale manier dekken? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

  1. Wat leuk! Ik ben dol op persoonlijke artikelen… Het maakt het allemaal toch meer eigen. Ik hoef alleen geen tafel te dekken dit jaar! Wij gaan lekker de hort op en laten het anderen doen 😉

  2. Ik vind het zo gezellig staan als een tafel mooi gedekt is! Deze kerst dek ik zelf geen tafel, maar als ik mocht kiezen werd het een boho tafel met vooral veel groen. En laten we de gezellige gasten niet vergeten haha! Deze tafel ziet er ook erg gezellig uit zo ☺️🍃

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *