Uncategorized

De mooiste vakantie in mijn leven

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, afgelopen zomer hem ik de mooiste vakantie van mijn leven gehad. Tijdens mijn vakantie in Italië werd ik namelijk ten huwelijk gevraagd door mijn vriend! Dit moment heeft hij ook vast weten te leggen, waardoor ik hier nu een prachtige foto van heb waar ik graag wat mee wilde doen.

Op vakantie in Italië

In juli vertrok ik naar Toscane, om hier twee weken vakantie te houden. Onderweg zijn ik en mijn verloofde nog op een aantal plekken gestopt, omdat ik heel graag wat plekken wilde bezoeken. Aangezien ik sinds juni mijn eigen spiegelreflexcamera heb, wilde ik deze ook graag uittesten tijdens mijn vakantie. Het gevolg… ik heb meer dan 2.000 foto’s gemaakt tijdens mijn vakantie, oeps! Hartstikke leuk al die foto’s, maar eerlijk is eerlijk: vaak doen we maar vrij weinig met al die vakantiefoto’s. Aangezien ik ook nog ten huwelijk ben gevraagd, wilde ik deze vakantie heel graag vastleggen door een fotoboek te maken bij Fotoalbum!

Het fotoboek in elkaar zetten

Het belangrijkste van een fotoboek maken is wat mij betreft de gebruiksvriendelijkheid van het programma dat erbij hoort. Fotoalbum heeft een heel fijn en makkelijk programma, waarmee je binnen een paar uur een compleet fotoalbum in elkaar kan zetten. Als je fotoboek gaat maken en af hebt, kun je goed zien hoe divers Fotoalbum is. Zo zijn er allerlei afmetingen en extra opties beschikbaar, om je fotoboek compleet naar wens te maken. Ik koos voor een matte fotocover en foto’s met UV glans. Ik ben vooral erg blij met de matte fotocover, omdat deze nu niet zo erg glimt. Dat staat veel mooier op de cover!

Kwaliteit album

Het belangrijkste van het fotoboek zelf is natuurlijk de kwaliteit. Aangezien ik voor UV glans heb gekozen, zien al mijn foto’s er optimaal en mooi glanzend uit. Alle foto’s hebben ook goed hun originele kleur behouden, waardoor de foto’s er precies hetzelfde uitzien als op mijn beeldscherm.

De pagina’s zijn daarnaast ook iets dikker dan de albums die ik gewend ben. Hierdoor blader je beter door het album heen en maak je niet per ongeluk vouwtjes of scheurtjes in de pagina’s. Hierdoor zal je fotoalbum ook lang mooi blijven.

Ik ben dus heel blij met dit fotoboek, omdat ik nu mijn herinneringen van de vakantie op één plek kan bewaren en ze snel weer kan terugkijken. Maak jij wel eens fotoboeken van jouw vakanties? Leave it in the comments!

Liefs.

8 Comment

  1. Gefeliciteerd! Deze vakantie vergeet je sowieso nooit meer maar inderdaad handig om een fotoboekje te laten printen. Doe ik eigenlijk veel te weinig!

  2. een fotoboek is altijd handig om te maken, zeker als je computer bij een keer crasht en je je foto’s kwijt bent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *