Beauty Review / Test

De oplossing voor een gevoelige huid

Zoals velen van jullie waarschijnlijk wel weten: ik heb een heel gevoelige huid. Hierdoor kan ik niet alle gezichtsproducten gebruiken, omdat dit meestal een allergische reactie opwekt. In deze blog laat ik een product zien, waar mijn huid wel tegen kan!

Gevoelige huid

Veel mensen hebben een gevoelige huid, maar mijn gezicht is enorm gevoelig! Vrijwel alle cleansers zorgen voor een allergische reactie waarbij ik een knalrode en droge huid krijg. Ook van sommige crèmes en foundations kan ik een geïrriteerde huid krijgen. Daarnaast heb ik ook nog eens een vrij droge huid, waardoor de verzorging van mijn gezicht niet zo makkelijk is. Gelukkig kwam ik onlangs in aanraking met een product waar mijn gezicht wél tegen kan!

Aloe Vera

Ik heb wel eens vaker Aloe Vera producten getest en meestal ging dat goed! Mijn huid kan natuurlijke producten veel beter aan, dus Aloe Vera is een ingrediënt waar mijn huid wel tegen kan. Emigreren Cran Ganaria verkoopt ook producten met Aloe Vera. Hier vind je onder andere producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de meest droge en gevoelige huid,
gemaakt van 100% Biologische Aloë Vera uit de Canarische Eilanden. Omdat ik zelf zoveel last heb van een gevoelige huid, wilde deze webshop mij helpen een product uit te kiezen die bij mijn huid past!

Body lotion

Toen het pakketje binnen kreeg, zat er een heerlijke Aloe Vera Bodylotion bij. Deze bodylotion heeft een kalmerende en diepe hydraterende werking die de huid voedt en beschermt tegen uitdroging. Door de combinatie van Aloe Vera met natuurlijke ingrediënten, waaronder honing, is de bodylotion zelfs geschikt voor de meest droge en gevoelige huid. Ook weer ideaal voor mijn huid dus! De bodylotion ruikt lichtzoet, trekt snel in en zorgt voor een zachte huid, zelfs nu het winter is en mijn huid extra droog is.

B-Cream

Op advies mocht ik de Aloe Vera B-Cream testen, naar aanleiding van een positieve ervaring van iemand met dezelfde huidklachten. Deze hydraterende, getinte B-crème zorgt voor een egale huid teint en finish. Eigenlijk is het een soort foundation en verzorgende crème in één. Hierdoor heb je dus al meteen het voordeel, dat je geen foundation meer hoeft op te doen! Ook zit er in deze B-Cream FPS 15 UVA-UVB bescherming. Hierdoor ben je ook meteen dagelijks beschermd tegen de zon.

Crème in gebruik

Ook de Aloe Vera B-Cream heeft een zoettig geurtje. De crème is wat dikker en is wat vetter door de shea butter. Samen met de combinatie van druiven en Jojoba olie, ziet je huid er helemaal niet meer droog uit (wat je normaal nog wel eens goed kan zien bij foundation). De crème heeft een zachte teint en zorgt voor een egale finish, doordat hij goed in je huid trekt. Zo heb ik een verzorgde en goed uitziende huid!

Zou jij deze producten met Aloe Vera willen proberen? Leave it in the comments! Gebruik de code verena10 voor 10% korting bij Emigreren Gran Canaria.

Liefs.

Upload Files

9 Comment

  1. Mijn huid is niet zo gevoelig, maar die van mijn nichtje…. pfffff

    Het is niet niks als je zo een gevoelige huid hebt. Goed dat er degelijke producten voor bestaan!

  2. Ik herken veel van jouw verhaal. Zelf heb ik ook een huid die heel snel geïrriteerd raakt door producten. Aloe Vera helpt inderdaad goed. Maar de natuurlijke producten van Lush, Beauty Kitchen, Sukin en Dr. Organic gelukkig ook. Zolang een product maar natuurlijk is en geen schadelijke ingrediënten bevat. Ik gebruik nu de foundation van The Body Shop en die vind ik ook verrassend fijn!

  3. Ik heb zelf ook zo’n gevoelige huid… Dus ik vind het heel fijn om deze post te lezen. Ik probeer ook zoveel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken

  4. Ik heb niet zo’n ‘gevoelige’ huid, maar ik denk wel dat het beter is om niet van alles op je gezicht en lichaam te smeren. Waarom zou je wel dagelijks ‘MacDonalds skincare’ op je gezicht smeren, maar het niet dagelijks eten omdat je weet dat het ongezond is? Bij wijze van spreken.
    Jouw huid ‘spreekt’ met je door duidelijk aan te geven wat het wel en niet fijn vindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *