Uncategorized

De Summer Blogbox

Het is bijna zover: ik ga al bijna op vakantie! Van tevoren werd er een leuke Summer Blogbox geleverd, waar een hoop leuke items in zitten die ik mee zal nemen op mijn vakantie. In deze blog zal ik jullie de inhoud van de Summer Blogbox laten zien!

Livera set

Laten we beginnen bij deze zomerse set, bestaande uit een short en een matchende bandana. De short is gemaakt van een dunne lichte stof, waardoor dit een fijn broekje is met de warme temperaturen. Ik ga deze set dan ook zeker meenemen op mijn vakantie! Ik denk namelijk dat deze set ideaal is als je naar het strand loopt.

My Jewellery accessoires

Gisteren schreef ik al een blog over items die ik van My Jewellery had gehad. In deze blog ga ik meer in op de accessoires die ik heb gehad van My Jewellery. In de Summer blogbox zat namelijk een fleurig koortje voor aan je zonnebril, een mooie gouden ketting en heel kleurrijke oorbellen. Samen kan ik deze accessoires heel leuk dragen.

Upload Files

Ook zat er een band in de Summerbox. De band zelf is doorzichtig, maar in de band zit allemaal gouden glitters. Ik heb nu al zin om in deze band rond te zwemmen in de zee!

Denksport puzzelboeken

Op het strand zwem ik niet continue in de zee. Af en toe vind ik het ook lekker om even te relaxen op mijn handdoek. Ik ben veel te ongeduldig om dan een boek te lezen, ik doe liever iets wat korter duurt. De puzzelboeken en het kleurboek van Denksport komen hierbij veel beter van pas! Op het strand kan ik nu snel even een paar puzzels maken voor ik het water weer in duik.

Asmodee spel

Tijdens mijn vakantie speel ik ‘s avonds graag een paar spelletjes. In de blogbox zat het bordspel Ticket To Ride London waar ik heel benieuwd naar ben. Het spel heb ik nog nooit eerder gespeeld, dus deze gaat zeker gebruikt worden tijdens mijn vakantie!

Bulaggi shopper

Last but not least: de Bulaggi shopper. Wat mij betreft is een grote shopper onmisbaar als je even gaat winkelen of naar het strand gaat. Deze Bulaggi shopper kwam dan ook precies op tijd om mee te gaan op mijn vakantie!

Wat vind jij van de inhoud van de Summer blogbox? En ga jij nog op vakantie deze zomer? Leave it in the comments!

Liefs.

 

10 Comment

  1. Wat een leuke box is dit. Veel leuker en handiger dan de beauty-boxen die ik wel eens voorbij zie komen πŸ™‚
    Wat heb je voor deze box moeten betalen?

  2. Ik vind het een leuk pakket. Vooral de shopper, het spel en de puzzelboekjes zijn handig op vakantie. De band met glitters vind ik minder. Als die in het water loslaten veroorzaken ze ook weer een hoop troep. (maar ik hou ook niet van glitters)

  3. Een bigshopper is inderdaad makkelijk om mee te nemen naar het strand. De hele box die je hebt gekregen kun je hierin meenemen. Super handig! Mijn vakantie zit erop. De rest van de zomer aan het werk πŸ™‚

  4. Wat grappig dat bordspel! En ja een big shopper is erg handig om mee te nemen. Kan je het zand zo eruit kiepen als je weer thuis bent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *