Beauty Hair Review / Test Summer

De zomer in met de Beauté et Vogue box

Deze week lopen de temperaturen hoog op, waardoor het toch echt eindelijk zomer is! Summer ready ben ik nog niet helemaal, maar daar gaat verandering in komen door de zomereditie van de Beauté et Vogue box!

Beauté et Vogue box

Laat ik eerst wat meer over de Beauté et Vogue box vertellen. De Beauté et Vogue box is een beautybox zonder abonnement, afgestemd op het seizoen en bevat 20 fullsize producten. Ik kreeg de Limited Edition opgestuurd: de Summer box. Omdat Beauté et Vogue box 5 jaar bestaat, heeft de box een veel hogere waarde dan normaal. Deze box bevat 20 fullsize producten voor het zomerseizoen met een waarde van €320 en is te bestellen voor slechts €72,50 via www.beauteetvoguebox.com.

De box openen

Toen ik vorige week een pakketje ontving, vroeg ik me af wat ervoor zwaars in het pakketje zat. Dit bleek de Summer box van Beauté et Vogue box te zijn. Toen ik de box opendeed, viel mijn mond open van verbazing. Wat een hoop (full size) producten zitten er in deze box! Elk product wat ik bekeek, leek mij gelijk handig. Een hoop producten ken ik ook nog niet, dus ik had uiteraard veel zin om deze review te schrijven. Laten we snel kijken wat er allemaal precies in deze box zit!

Summerproof

Een paar producten in de Summer box maken je écht summerproof. Laten we beginnen met de zonnebrand van Byron Bay. Ik ben al langer bekend met Byron Bay en gebruik deze zonnebrand heel graag. De zonnebrand beschermt je goed door de UVA + UVB-bescherming. Ook is deze zonnebrand gemakkelijk aan te brengen en plakt hij niet. Ideaal!

Ik heb vaak last van droge of gebarsten voeten, omdat ik zo graag op blote voeten loop. Last heb ik er niet van, maar mooi is het niet. De Foot Cream van O’Keeffe’s is speciaal voor droge of gebarsten voeten, waardoor ik deze zomer weer met mooie voeten in mijn slippers kan stappen!

Oeps! Toen de zon ineens zo snel doorkwam afgelopen week, had ik niet alleen witte benen… Een scheerbeurt is namelijk ook geen overbodige luxe! De Gilette Venus is extra smooth, waardoor ik mij gemakkelijk en snel kan scheren.

Andrélon

In de Summerbox waren maar liefst drie fullsize Andrélon producten te vinden. Met deze supershine shampoo, super shine conditioner en beach texture spray kan ik met shiney en beachy haren rondlopen op het strand deze zomer! Vooral de beachy texture spray vind ik fijjn werken, omdat dit product veel textuur en volume geeft.

Opfrissen

Af en toe even jezelf opfrissen met deze warme temperaturen is zeker wel nodig. Een deodorant is daarbij natuurlijk onmisbaar. De Dove Nourishing Secrets deodorant heeft een heerlijke zomerse kokoslucht en verbloemd hiermee alle ongewenste geurtjes.

De reinigingsmelk en reinigingstonic van Zarqa zijn ook ideaal voor een opfrisbeurt voor je lichaam. Ook deze producten ruiken weer lekker!

De geuren van de Zen White Lotus producten van Therme Skincare komen je direct tegemoet als je de Beauty ét Vogue box opent. Wat ruiken deze producten heerlijk zomers! Ook deze producten gebruik ik dus graag om lekker te ruiken.

Skincare

Met de hoge temperaturen moet je niet vergeten om goed voor je huid te zorgen. Voornamelijk mijn hoofdhuid krijgt het altijd hard te voorduren tijdens de zomer. De Droge Huid Geld van Bio-Oil helpt hierbij al goed met het verzorgen van je huid.

De Invisible Pores Night Detox Serum van Avancé is ideaal om te gebruiken tijdens je nachtrust, zodat je huid ’s nachts een goede behandeling krijgt en de volgende dag er weer tegenaan kan! Dit product werkt antibacterieel en ontstekingsremmend en zorgt voor optisch minder zichtbare poriën.

Naast een nachtcréme, mag je dagcréme natuurlijk niet ontbreken. In de Summer box zit ook een 3-zone day cream van Olaz met SPF30, die ook nog eens veroudering tegengaat.

Beauty producten

De Beauté et Vogue box heet niet voor niets zo. Uiteraard zitten er ook een hoop beauty producten in de box, waar je er net al een aantal van kon zien. Zo vind je in de box ook een mooi palette van Monki met vier verschillende kleuren. Ook zit er in de box een Tropical Tan Bronzer van LookX, die ik nu zeker nog wel nodig heb met mijn bleke gezicht die nog niet veel in de zon heeft gezeten. Zo lijk ik toch nog gebruind!

Een lipgloss mag natuurlijk niet ontbreken in jouw make-up look. De Show Off lipgloss van Rimmel London komt dan ook goed van pas. Tot slot vind je ook nog een mooier one Minute Quick Dry nagellak van New York Color.

Sierraden

Sierraden maken je zomerse look wat mij betreft helemaal af, vooral deze koraal oorbellen van Otazu. Deze producten zijn handgemaakt met druppelvormige koraal stenen en zijn afgewerkt met 24-karaat gouden platting. De oorbellen zijn trouwens ook het duurste product uit de Summer box, zij hebben namelijk een waarde van wel €70!

Stylingtool

Last but not least, vond ik ook een stijltang in de Summer box. De stijltang is vrij compact, maar werkt uitstekend! Doordat hij zo compact is kun je hem ook gemakkelijk in je koffer op reis meenemen. De stijltang is vrij snel opgewarmd, waardoor je snel aan het werk kan gaan.

Ken jij de Beauté et Vogue box al? En wat vond je van deze Summer box? Leave it in the comments!

Liefs.

Deze blog is geschreven voor een samenwerking, maar bevat wel mijn eerlijke mening over het desbetreffende bedrijf en/of product.

10 Comment

  1. Ik ken deze box niet, maar wauw wat zitten er een hoop prachtige producten in zeg, Prachtig. Een aantal producten ( Andrelon en Dove) gebruik ik zelf ook, verder veel nieuwe producten voor mij, de kleuren in de palette vind ik zelf heel erg mooi.

  2. Ik volg de pagina, dus ik wist wel wat er in de box zat, Maar als ik het zo zie bij jou, dan vind ik het er wel heel goed uitzien allemaal.

  3. Wat heb je mooie content gemaakt! Chapeau hoor!
    Betreft de inhoudt, dat vind ik altijd lastig zo’ verrassing. De kleur die mij niet staat of product wat ik niet kan gebruiken. Dan koop ik toch liever gericht mijn beauty products. Maar mooi gedaan!

  4. Een goed gevulde box is het wel!! Maar ik zou hem niet zo snel kopen. Het zou een ander verhaal worden wanneer ik hem zelf zou mogen vullen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *