Beauty Review / Test

Make it a December to remember

Het is alweer een tijdje december, de laatste maand van het jaar. Een maand waarin we veel cadeautjes geven en krijgen, waar we gezellig met onze familie samen zijn en waarin we nieuwe voornemens nemen. December is altijd een bijzondere maand. So, make it a december to remember met spicy mandarin products!

December als feestmaand

December is een echte feestmaand. We vieren Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw. Ofwel: veel lekker eten (en wat kilootjes aankomen, oeps!) en gezelligheid met vrienden en familie. Ook geven we elkaar cadeautjes, wat ik zelf een van de leukste dingen vind om te doen! Vandaag is het kerst en velen hebben veel cadeautjes onder de kerstboom staan. Deze kerst had ik de Etos Limited Edition collectie onder de kerstboom staan, waar ik jullie meer over zal vertellen!

Spicy Mandarin: Ontdek de Etos Limited Edition collectie

In de nieuwe Etos Limited Edition vind je make-up (goud, glitter en lamour), geurkaarsen, lichaamsproducten en wat leuke accessoires (denk aan een slaapmasker of een make-up tasje). Ik kreeg van de Etos een bodycream, showerfoam, handzeep en een geurkaarsje. Alle producten zijn in de stijl van spicy mandarin, een heerlijke geur die me doet denken aan kaneel met een kleine scherpe kant. Op alle producten staat een kleine quote, die ik zelf heel toepasselijk en mooi vind voor zowel het product als de maand december.

Your hands are made for giving

Deze lijn geeft een kleine knipoog naar de maand december. In december geven we een hoop cadeautjes: your hands are made for giving. Het is dus belangrijk dat we onze handen goed verzorgen! Hierbij kunnen de caring hand soap en softening hand lotion je goed bij helpen. De spicy mandarin hand soap heeft de geur van mandarijn, vanille en kaneel. De handzeep reinigt je handen en laat een heerlijke geur achter. De zeep is oranje van kleur, typisch voor mandarijn die behoorlijk opvallend in deze handsoap is verwerkt.

De spicy mandarin hand lotion is een mooie toevoeging op de wasbeurt. Ook hierin zit mandarijn, vanille en kaneel. De lotion zorgt voor gehydrateerde en zachte handen. De lotion trekt lekker snel in en laat een heerlijke geur achter. De lotion heeft een dikkere roze substantie. De lotion ruikt een stuk zoeter dan de handzeep, hierin overheerst vooral de zachte geur van vanille.

Embrace your body with love

Weer zo’n mooie quote: embrace your body with love. Hoe vaak zet jij wel niet op je lijstje met goede voornemens dat je moet afvallen? Misschien wel te vaak. Learn to embrace your body with love, je bent mooi zoals je bent! Ik vind het mooi dat de shower foam de quote ’embrace your body with love’ er op heeft staan, aangezien dit heel toepasselijk is voor dit lichaamsproduct. De shower foam heeft een goede schuimende substantie, waardoor hij fijn in gebruik is. De foam lijkt qua geur erg op de handzeep, alleen is de mandarijn iets minder aanwezig.

Bij de shower foam zat ook een leuke shower puff om je mee te wassen. Een vrolijke roze puff, die mooi aansluit op de kleuren van de limited edition lijn.

Fill your room with LOVE

Tot slot zat er in mijn pakketje ook nog een scented candle, ook weer in het thema van spicy mandarin. In de geurkaars komt de kaneel weer veel meer naar boven, waardoor de kaars ietwat spicy ruikt. De kaars past perfect bij de decembermaand, het doet me erg denken aan een gezellige kerst. De kaars is dus erg toepasselijk om aan te steken tijdens de kerstdagen.

spicy mandarin kaars

Ik ben groot fan van de limited editon van de Etos. De kleuren en de geuren passen perfect bij december, met name de kerstdagen. I like it! Hoe lijken jou deze spicy mandarin producten? Leave it in the comments!

Liefs.

 

9 Comment

  1. Deze Spicy Mandarin producten zien er echt te gek uit! Kende ze nog niet, maar ga ze zeker eens bekijken in de winkel denk ik 😀
    Dankje voor het delen en geniet nog van de feestdagen <3

    Ilona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *