Uncategorized

Dare to be Unique!

We zijn allemaal wel eens onzeker over onszelf, ook ik ben vaak onzeker! Ben ik too overdressed? Is dit totaal geen mode? Is dit te saai? Of ben ik wel goed gekleed vandaag? Ik vind dat wij als vrouwen niet onzeker hoeven te zijn en ons mogen kleden hoe we willen. Dare to be Unique met Disenyo!

Over Disenyo

Onlangs kwam ik in contact met Disenyo en de website sprak mij meteen aan!Na een voorbereiding van meer dan 3 jaar is  Disenyo dit jaar in juni geïntroduceerd.  De webshop heeft veel opvallende en unieke items die er stuk voor stuk mooi uitzien. Ieder Disenyo product is volledig met de hand gemaakt en is daardoor uniek. Alle producten zijn opgebouwd uit hernieuwbare grondstoffen, dat houdt in dat de grondstof in de natuur groeit en telkens weer opnieuw kan worden gebruikt zonder het milieu te belasten. Hier ben ik groot voorstander van, aangezien de natuur vaak genoeg wordt uitgeput, omdat bedrijven per se een bepaald soort grondstof willen gebruiken.

First items: kettingen

De kettingen van Disenyo vielen mij meteen op. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende lengtes, maten en designs. Zelf vond ik het model met de driehoekjes erg mooi. De ketting is dan wat minimalistischer, maar toch uniek. Een echte eyecatcher om je nek! Zelf heb ik gekozen voor het kleine model en het grote model, die beide van parelmoer gemaakt zijn. Het kleine model kun je wat makkelijker combineren bij alle looks, het grotere model zou weer goed passen bij wat meer uitgesproken looks!

Armband van parelmoer

De Lingin Black armband paste perfect bij mijn kettingen, aangezien de kettingen ook zwart bevatten. De armband bevat grote ronde stukken parelmoer, die een mooie glans geven. Het model van de armband en de kleur van de armband staan perfect in balans, waardoor ik de armband graag draag.

Disenyo oorbellen

Aangezien mijn armband van parelmoer is, zijn oorbellen van parelmoer onmisbaar in deze look! Dit keer zijn de oorbellen wat opvallender qua kleur en model. De oorbel bestaat uit allemaal vlakjes parelmoer, die niet precies gelijk zijn in kleur. Dit geeft de oorbel een mooi effect, waardoor ze extra opvallen als je ze draagt.

Complete the look with a unique clutch!

Tot slot een hele grote eyecatcher in mijn look: de Asawa Clutch Bituin. Ook deze clutch is gemaakt van parelmoer. De tas heeft allemaal verschillende kleuren kraaltjes die weer perfect passen bij de oorbellen! Je kunt ervoor kiezen om de clutch met de print naar voren te dragen, of met de print naar achteren te dragen. Zelf vindt ik de print erg mooi, dus draag ik de clutch gewoon met de print naar voren.

Disenyo tasje

Met al deze items is mijn look wel compleet. Het is een unieke look met prachtige items van parelmoer. I like it!

Liefs.

 

 

10 Comment

  1. Wat een uniek merk! De stijl is heerlijk feestelijk voor de kerstdagen en oud en nieuw, maar misschien ook voor een gala of een operavoorstelling. Hier hebben ze allemaal voorstellingen in de kerken en daar gaan mensen allemaal met galajurken naar binnen (en de heren in smoking). Ik zie die dames deze sieraden wel dragen! Jij ziet er helemaal feestelijk uit met die clutch! Op en top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *