Do It Yourself

DIY: Gaaspaneel

Ik ben groot fan van leuke DIY en van items die mijn kamer opleuken. Hoe leuk zou het daarom zijn als we dit met elkaar mixen? Via Pinterest vond ik leuke plaatjes van een DIY met een gaaspaneel, daarom ben ik deze zelf gaan uittesten. In deze blog geef ik jullie tips om een eigen gaaspaneel te maken.

Gaaspaneel wordt officieel gebruikt om klimplanten en bloemen tegenop te laten groeien. Hierdoor is het gelukkig erg makkelijk en goedkoop verkrijgbaar. Wit gaaspaneel is wat lastiger te vinden, zelf heb ik het gaaspaneel hier gekocht. Van tevoren heb ik de plek goed opgemeten en het gaaspaneel met een betonschaar op formaat geknipt. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is het volhangen van het gaaspaneel!

DIY, het gaaspaneel dat ik heb gemaakt!

Op een gaaspaneel kun je vanalles hangen: kaartjes, foto’s, sleutelhangers, kettingen, memoblokjes, wat je maar wilt! Zelf vond ik binderclips geschikt om alles op te hangen, dus kocht ik op aliExpress. Deze zijn in allerlei kleuren en formaten verkrijgbaar. Aangezien ik een maaswijdte van 2,5 cm had, moest ik wel goed opletten op het formaat van de binderclips. Zelf koos ik voor zwarte binderclips in het formaat small en medium, wat beide goed paste op het gaaspaneel. Het leukste vind ik om af en toe nieuwe dingen op mijn gaaspaneel te hangen. Het liefst hang ik kaartjes op met leuke teksten. Zo kreeg ik onlangs een paar leuke kaartjes van jewelsoflove of milya met verschillende teksten en plaatjes. Deze zijn helemaal geschikt voor op mijn gaaspaneel!

DIY Gaaspaneel kaartjes

DIY Gaaspaneel kaartjes

Naast de kaartjes hang ik ook graag wat polaroids op, zoals een polaroid die gemaakt is van mij en mijn vriend bij Bakersdough. Ook heb ik nog wat leuke memoblokjes van AliExpress opgehangen. Wat mij betreft is mijn gaaspaneel voor nu klaar, maar ik zal zeker af en toe wat dingen vervangen voor nieuwe items. Een hele tijd terug schreef ik ook over een Polaroid/Fotolijst DIY, vergeet dus vooral niet om deze ook te bekijken!

Zou jij het leuk vinden om een gaaspaneel te maken? Leave it in the comments!

Liefs.

12 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *