Beauty Review / Test

Do you believe in unicorns?

Ik geef het maar gelijk toe: ik ben groot fan van unicorns. Stiekem hoop ik dat ik ze ooit nog eens zal zien, al zal de kans klein zijn. Toch zorgt Believ’ in Unicorns ervoor dat unicorns een klein beetje tot leven komen.

Fan of unicorns

In een van mijn eerste blogs kon je al lezen dat ik groot fan ben van unicorns. Ik was dus blij toen ik Believ’ in Unicorns tegenkwam, zij verkopen verschillende verzorgingsproducten. Alleen al vanwege het unicornthema van de badproducten wordt ik al enthousiast. Het gaat van handzeep tot conditioner. En zelfs is er nog glittersnot, hoe enig. Van Believ’ in Unicorns kreeg ik een handzeep, een douchegel en glittersnot. Het uiterlijk van de verpakkingen ziet er heel leuk en toepasselijk uit. Aan de ene kant is het wat mysterieus. unicorns vind ik altijd vrij mysterieus, dus wat mij betreft past dat er prima bij! Aan de andere kant is de verpakking juist weer kleurrijk, wat ook goed past bij unicorns. Doordat de verpakking zwart is, wordt de nadruk ook weer erg op de unicorn gelegd.

Lets try!

Allereerst de handzeep. Een handig flesje wat makkelijk pompt als je het mij vraagt. Maar wat toch wel het belangrijkste is bij de zeep, is toch wel de geur. Want wat ruikt deze zeep lekker, wauw! De geur doet me denken aan een soort van snoepje. Ik vind het zelf altijd prettig als zeep een geur bij zich heeft, zodat je ook kunt ruiken dat je handen schoon zijn. Met de geur van deze unicornlijn, vind ik mijn handen helemaal lekker ruiken!

Unicorns handzeep

Dan de douchegel. Ook dit is weer een handig flesje. Als je één keer in de fles knijpt, komt er in principe genoeg uit voor één wasbeurt. Je hebt dus telkens de goede hoeveelheid, ideaal. De geur van deze douchegel ruikt bijna hetzelfde als de handzeep, dus ook deze douchegel ruikt weer heerlijk. Tijdens het douchen ruikt nu telkens de hele badkamer lekker. Dit is wel een van mijn favoriete douchegels die ik ooit gebruikt heb.

Unicorns douchegel

Last but not least… glittersnot!

Tot slot de glittersnot. Wat een apart goedje is dit! Het is eigenlijk precies wat het is: snot met glitters. Zo voelt het ook een beetje, haha. Toch vind ik het zelf lichtelijk ontspannend om even met mijn hand in de glittersnot te zitten. Dit is overigens niet van dezelfde substantie gemaakt van het populaire slijm, dit is een wat waterigere substantie. Hier houd ik zelf meer van, omdat ik altijd gek wordt van het geluid wat slijm maakt. Geef mij maar glittersnot :)! Zelf vind ik de enorme hoeveelheid van glitters te leuk, dit is precies hoe ik unicornsnot me zou voorstellen. Ook de glittersnot ruikt weer heerlijk. Als je je handen afspoelt met water na ermee in de glittersnot gezeten te hebben, ruiken je handen er nog steeds naar. Ideaal!

Unicorns glittersnot

Ik vond het heel leuk om een beetje unicornmagie te ervaren tijdens het gebruiken van deze producten. Ik zou alle unicornfans zeker eens aanraden om deze unieke producten eens te proberen. Alle producten vind je hier! Zou jij de unicornproducten eens willen uittesten? Leave it in the comments!

Liefs.

7 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *