Uncategorized

Dobberen op de Middellandse Zee

Drie weken terug was ik nog heerlijk op vakantie in Spanje, Malgrat de Mar. Hier kon je mij elke dag dobberend op een luchtbed of in een zwemband op de zee vinden. In deze blog laat ik jullie mijn twee favoriete inflatables van mijn vakantie zien!

MegaGadgets

Vlak voor mijn vakantie ontving ik een pakketje van MegaGadgets waar een aantal leuke zomer gadgets in zaten. In mijn vorige blog over MegaGadgets kun je lezen over twee leuke drankspelletjes! In het pakketje zaten ook twee heel toffe inflatables, namelijk een donut float en een ananas luchtbed. Momenteel zijn deze ook in de SALE bij het kopje zomer gadgets, dus neem zeker even een kijkje op de site voor leuke inflatables!

Donut zwemband

Normaal gesproken zwem ik vaak in een zwemband, omdat je zo niet al het zwemwerk zelf hoeft te doen. In Spanje was de donut band ideaal, aangezien het water snel erg diep werd. Als je 3 stappen zette in het water, stond je al tot je middel in het water. Als je dan een stukje zwom, was het al gauw 10 meter diep. Een zwemband mee tijdens het zwemmen was wat mij betreft dan wel een fijn idee.

De donut band is groter dan de “gemiddelde” zwemband. Ook is hij best wel dik, waardoor je ook comfortabel in de band kunt zitten. De donut zwemband heb ik dan ook veel gebruikt in Spanje!

Ananas luchtbed

Ook had ik het ananas luchtbed mee naar Spanje. Zoals ik al zei, normaal zwem ik vaak in een zwemband maar ik lig nooit op een luchtbed. Uiteindelijk vond ik een luchtbed ook best wel fijn! Je kunt lekker op het water ronddobberen en ook nog eens een kleurtje pakken op het water. Heerlijk! En daarnaast vind ik het luchtbed er echt heel tof uitzien.

Het water in Malgrat de Mar was enorm helder, als je het zeewater in een flesje deed zag het er gewoon uit als water. Je kon minimaal wel 10 meter door het water heen kijken, dus kon je ook goed naar de dieren kijken onder water. Vaak ging ik op het luchtbed liggen en dan lag ik met mijn hoofd met snorkel onder water. Er zwommen namelijk best een hoop grote kwallen, dus zo kon ik op een veilige manier “snorkelen”, zonder het risico lopen om gestoken te worden. Het luchtbed was dus ook ideaal!

Zwem jij wel eens met een zwemband of luchtbed? Leave it in the comments!

Liefs.

 

 

11 Comment

  1. Hehe heerlijk! Ik had vroeger een grote band van de Lion King! Vorig jaar kocht ik bij Action een ananas voor een prikje, maar helaas nog niet kunnen gebruiken!

  2. oh die zijn superleuk. Zelf ga ik eigenlijk veel te weinig zwemmen maar als mijn zoontje oud genoeg is ga ik er zeker zo een paar voor aanschaffen. hij heeft nu een vliegtuigje waar hij in kan zitten voor in het water

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *