Review / Test Sinterklaas

Dol op alpaca’s

Sinds een tijdje zijn alpaca’s helemaal in en dus vind je overal de leukste alpaca gadgets. Ook ik ben dol op alpaca’s, wie vindt ze nou niet leuk? Ze zijn zo schattig! Daarom wil ik in deze blog twee alpaca gadgets testen: een powerbank en een sleutelhanger.

MegaGadgets

Onlangs ontving ik weer een pakketje van Megagadgets met een aantal leuke gadgets die ik mocht uittestten. In de vorige blog liet ik jullie een aantal herfst items van MegaGadgets zien, maar in deze blog laat ik jullie een aantal alpaca gadgets. En aangezien iedereen wel van alpaca’s houdt, is dit natuurlijk meteen een leuk idee voor een sinterklaascadeautje!

Sleutelhanger

Ik ben zo’n persoon die een enorm volle sleutelbos heeft met de meest gekke sleutelhangers. Een alpaca sleutelhanger kan natuurlijk niet ontbreken aan mijn sleutelbos! De staart van deze Alpaca kun je ook nog eens indrukken, waardoor hij geluid maakt en een lichtje laat schijnen. Hoe grappig! Voor maar €3,95 kun je deze alpaca sleutelhanger aanschaffen. Misschien leuk als schoencadeautje deze maand :)?

 

Powerbank

Een powerbank is altijd wel handig! Zeker nu ik net een nieuwe telefoon heb en ik zo lang mogelijk met mijn batterij wil doen, laad ik hem nooit meer ‘s nachts op omdat de batterij dan te vol zit. Daarom moet ik mijn telefoon vaak pas op school of onderweg opladen, waardoor ik een powerbank nodig heb. En wat is er nou leuker dan een alpaca powerbank?

De powerbank is best wel klein en licht, maar er zit nog steeds heel wat vermogen in. Deze powerbank heeft namelijk 2600 mAh, waardoor ik mijn telefoon wel zo’n 2x kan opladen. Het duurt wel even voordat je de powerbank zelf hebt opgeladen, maar dan kun je er een aardig tijdje mee vooruit! Je zou haast niet denken dat je hiermee je telefoon kunt opladen, omdat de powerbank zo klein is. Onder de nek van de alpaca zitten tot een ingang en een uitgang. De powerbank werkt prima en voor €14,95 kun je hem al aanschaffen!

Hou jij ook net zoveel als ik van alpaca’s? Leave it in the comments!

Liefs.

 

 

9 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *