Review / Test

Dou My Hands Test

Als mijn handen vies zijn en ik mijn handen niet kan wassen, gebruik ik desinfecterende handgel. Toch zitten daar ook wat nadelen aan: het stinkt, ik gebruik altijd teveel gel en je zit lang met natte handen. Gelukkig heeft Dou My Hands hier een oplossing op bedacht. In deze blog ga ik deze oplossing testen!

Zoals ik al schreef, ik gebruik vaak desinfecterende handgel. Toch zitten er een hoop nadelen aan, waardoor ik geen fan ben van desinfecterende handgels. De standaard handgel is er in allerlei verschillende vormen: naturel, met een geurtje, met een kleurtje en ga zo maar door. Toch vind ik dat alle soorten handgel blijven stinken, wat voor geur je er ook aan toevoegt. Dou My Hands heeft hier gelukkig een oplossing op bedacht: een hygiënische handspray! Doordat de vloeistof in een sprayvorm is, zul je altijd de goede hoeveelheid opspuiten. Hierdoor zit je dus nooit meer lang met natte handen.
Ook is de spray in verschillende soorten te verkrijgen. De eerste versie is natural, dat is de standaard versie die je gewend bent. Dit is een neutrale spray zonder parfum, die dus ruikt als de standaard desinfecterende handgels. Als je niet van die geur houdt, kun je beter een spray met parfum kiezen. Een andere versie is namelijk ginger (gember), een friszoete geur. De derde versie die te verkrijgen is, is vanilla. Ik hou altijd van vanillegeur, dus heb ik er voor gekozen om de vanille handspray voor jullie te testen.

jhh_6148

Als je de handspray opspuit, voor het in een goede portie opgespoten. Het is precies genoeg om het op beide handen uit te smeren en binnen no time zijn je handen weer droog! Bij het opspuiten viel me wel iets op, de handspray rook namelijk weer naar de neutrale desinfecterende handgel. Gelukkig verdwijnt deze geur binnen enkele seconden, de spray gaat namelijk heel snel naar vanille ruiken! Hierdoor ruiken je handen dus niet naar een vieze gel, maar naar vanille. Ik had verwacht dat de handspray zou gaan plakken, maar dit is gelukkig ook niet het geval.
Ik heb de handspray nu een aantal keer getest en er is nog nauwelijks wat uit het flesje. Je kunt dus enorm lang met deze handspray doen! Ook past de handspray gemakkelijk in je tas, waardoor je hem altijd makkelijk kunt meenemen. Ik zou deze handspray dus zeker aanraden (voor alle (ontevreden) desinfecterende handgel gebruikers)! Momenteel zijn de Dou My Hand sprays te verkrijgen in Nederland en België. In België kun je de spray in apotheken en online kopen. In Nederland kun je de spray alleen online kopen.

Ik hoop dat jullie wat aan deze test hebben! Gebruiken jullie vaak desinfecterende handgel? Leave it in the comments!

Liefs.

13 Comment

  1. Heeyy?,
    Het is echt super grappig om dit te lezen, want ik heb nooit geweten dat er sprayen waren voor je handen? Ik dacht alleen maar crème?
    Echt heel leuk❤️

  2. Ooh, dit lijkt me wel fijn! Ik gebruik desinfecterende gel vooral in de make-up les en als ik dus iemand opmaak. Het is altijd wel fijner dat, als je handen dicht bij de klant zijn, deze niet ruiken naar die typische alcohol geur maar eerder naar vanille! Hmmmm 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *