About me Info Interior

Hoe ziet mijn droominterieur eruit?

Ik ben ondertussen bijna 19 en ik woon nog altijd bij mijn ouders thuis. Toch hoop ik over een paar jaar uit huis te zijn. Het lijkt me zo leuk om een eigen huisje te hebben met mijn vriend. Natuurlijk droom ik hier wel eens van en ik weet ook al precies hoe ik mijn huis wil inrichten later. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Hoe ziet mijn interieur er nu uit?

Aangezien ik nog bij mijn ouders woon, heb ik niet veel over het interieur te zeggen. Ons huis is veel wit en op de eerste verdieping hebben we een marmeren vloer. Toch ben ik meer van de houten vloeren, daarom ligt er in mijn slaapkamer ook laminaat met een houten printje. Het heeft wat weg van vuren planken en dat vind ik erg mooi staan! Voor de rest vind je in mijn kamer ook veel wit, zo heb ik witte kasten, een wit bureau en een wit bed.

Hoe zou ik mijn eigen huis willen inrichten?

Ik droom er vaak genoeg van: mijn eigen huis inrichten. Ik heb al helemaal in mijn hoofd zitten hoe mijn eigen huisje er later uit komt te zien. Allereerst wil ik graag wit als basiskleur houden, dat vind ik er altijd erg netjes en mooi er uitzien. Daarnaast zorgt wit ook voor een ‘grotere ruimte’, waardoor je huis er erg ruim uit gaat zien. Ik denk dat hout erg mooi afsteekt bij een witte kleur, dus ik wil ook wat houten details in mijn interieur verwerken. Denk aan wat kamers met een houten vloer, her en der houten meubels en wat speciale houten decoraties. Onlangs kwam ik ook de vuren balken bij HOUTvakman.nl tegen, die zouden zeker geschikt zijn voor de ideeën die ik in mijn hoofd heb!

Hout interieur ideeën

Ik heb al een paar ideeën in mijn hoofd wat betreft het interieur. Zo kwam ik onlangs onderstaande foto tegen, waar ik meteen enthousiast van werd. Hoe tof is zo’n houten wand? Daarnaast past dit interieur ook goed bij het idee wat ik in mijn hoofd heb. Witte muren, een lichte vloer en een wat donkere bank. Dit steekt allemaal mooi af bij de houten muur. Zoiets lijkt me echt tof om in huis te hebben!

droominterieur inspiratie

Ook lijkt het me heel tof om in wat kamers een houten vloer te hebben, dat ziet er ook wel weer heel tof uit. Zo vond ik onderstaande foto ook weer een heel goede inspiratie voor mijn eigen droominterieur. Veel witte kleuren door de witte kast en de lichtgekleurde tafel met houten basis, licht gekleurde stoelen met houten details en een houten vloer. Zo zie je maar weer hoe mijn idee van de combinatie van witte kleuren en hout goed tot stand komt!

droominterieur inspiratie

Mijn droominterieur

Ik heb al meer dan genoeg ideetjes voor mijn droominterieur. Ik weet zeker dat ik de combinatie van wit en hout in mijn eigen huis wil doorzetten. Voor meer inspiratie voor hout: bekijk hier al het vurenhout van HOUTvakman.nl, die een groot aanbod heeft aan hout! Je kunt alle richtingen op met hout. Je kan er meubels mee maken, de vloer mee bedekken of speciale houten details verwerken in je huis. Ik word er enthousiast van!

Wat vind jij van hout in het interieur? Leave it in the comments!

Liefs.

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking.

10 Comment

  1. Ik vind hout mooi, maar ik vind ook dat het een kleine ruimte kleiner kan laten lijken. Daarom heb ik nu wit laminaat met een hout nerf. De rest is eigenlijk ook voornamelijk wit met goud en een roze muur 😀

  2. hout is echt helemaal mijn ding, wit vind ik ook heel mooie. Maar niet gemakkelijk om het proper te houden, tenzij je niet beweegt en de hele tijd stil zit.

  3. Ik hou erg van hout in mijn interieur. Dat geeft warmte en geborgenheid. Ik hoop in het nieuwe jaar ook eindelijk weer een houten vloer in huis te krijgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *