Uncategorized

DutBle box

Wat mij betreft is het altijd leuk om kennis te maken met nieuwe producten of merken. …

DutBle

Dutch Blend, ook wel bekend als DutBle, is opgericht door Nemi Dupuis (influencer). Bij DutBle worden campagnes georganiseerd voor allerlei soorten influencers, waardoor iedereen een kans krijgt om mee te doen voor de leukste merken. Ook kun je lid worden van Dutble, zodat je een premium member wordt. Op deze manier kun je veel goedkope producten van (bekende) merken aanschaffen én krijg je leuke DutBle box opgestuurd. De box heeft altijd een hoge waarde van minimum €100 en daar betaal je slechts €8,95 per maand voor! In deze blog test ik een Inlfuencer box die vergelijkbaar is met de welkombox die je gratis krijgt als je je aanmeld als Premium Blender (excl. verzendkosten). De boxen die je krijgt als Premium Blender zullen daarentegen groter zijn dan een welkombox en minimaal 6-8 items bevatten!

Kaartje

Laten we beginnen bij dit vrolijke kaartje. Ik vind het altijd heel leuk als er een kaartje door bedrijven bij pakketjes wordt gedaan. Alleen vaak kan je dit kaartje niet meer gebruiken, omdat er al op geschreven is. Dit kaartje, die alsnog een leuke boodschap heeft, is nog helemaal nieuw. Zo kun je hem zelf alsnog gebruiken!

Samples

Elke box heeft sowieso een aantal samples, in dit geval twee samples van Chloè en Marc Jacobs. Wat mij betreft twee heerlijke vrouwelijke geurtjes, die je gemakkelijk mee kan nemen in je tas. Wat mij betreft is Daisy van Marc Jacobs mijn favoriet!

MAE.S

Dan vind je een super leuke scrunchie van MAE.S in de box! Scrunchies zijn tegenwoordig helemaal in en je kunt ze op allerlei manieren stijlen: in een staart, in een knot, om je pols… Er zijn allerlei mogelijkheden, wat scrunchies wat mij betreft heel leuk maakt. In mijn box zat deze donkerblauwe scrunchie.

Sieraden

Dan zaten er nog twee zakjes van Perditi in de box. In het ene zakje zat deze mooie zilveren ring. De ring heeft een simpel design, maar daardoor is hij juist bij elke look te dragen. Zelf draag ik graag ook meerdere ringen aan een hand, daar past deze ring heel goed bij!

In het andere zakje zat deze mooie zilveren armband, die past bij de ring uit mijn box. Ook deze armband is weer vrij simpel, waardoor hij bij elke look te dragen is met meerdere sieraden.

Horloge

Last but not least, in mijn box zat ook een mooi Perditi horloge. Ook dit horloge is weer heel fijntjes gemaakt, waardoor hij een elegante uitstraling heeft. Het klokhuis ziet er ook niet heel doorsnee uit, wat het horloge wat mij betreft speciaal maakt. Het bandje is daarnaast ook verwisselbaar, waardoor je het horloge op verschillende manieren kan stijlen!

Lijkt het jou nou leuk om ook zo’n box te ontvangen? Als Premium Blender kun je op elk moment je lidmaatschap opzeggen, je zit dus nergens aan vast. Als je meer wilt weten over de Dutble box, klik dan hier! Wat vind jij van mijn ontvangen box? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

  1. Het lastige lijkt mij of er wel leuke dingen in zitten, en dat je dan met een boel spullen zit waar je niets mee kunt. Het financiële voordeel vind ik wel heel groot en leuk.

  2. Wauw wat een mooie box om gratis te mogen ontvangen als welkom zeg, ik vind het sowieso een mooie prijs als je de box besteld, bijna niet voor te stellen dat dit toch kan. Ik ben wel altijd bang dat er dingen in zitten die ik zelf nooit zou gebruiken.

  3. Wat een leuke box! Zelf ben ik helemaal in to the goodiebox. Vind het elke maand weer zo’n feest om te ontvangen

  4. Ik heb hem ook een tijdje geleden ontvangen. Ik vond het een erg leuke box, maar wel heeeel variërend en ik vond het wat gek dat iedereen een andere box ontvangt. Deze ziet er wel tof uit

  5. Ik ken het merk wel, maar heb er nog niks van besteld. Want je betaald toch €8,95 per maand en de box komt maar 1x in de 3 maanden uit dacht ik. Vind het jammer dat er vaak dezelfde merken inzitten. Maar een verrassingsbox is altijd leuk om te ontvangen!

  6. Ik had er nog nooit van gehoord. Ik vind het wel prima items die erin zitten. Leuk om cadeau te doen ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *