Beauty Christmas Hair Make-up Review / Test

Een gigantische adventskalender!

Het is alweer oktober en over een paar weken is het alweer december! Wat mij betreft is dit de leukste maand van het jaar door alle feestelijke gelegenheden in deze maand. Bij december hoort eigenlijk wel een adventskalender, daarom review ik in deze blog een gigantische adventskalender!

Adventskalender

Eerlijk gezegd heb ik tot nu toe nog nooit een adventskalender gehad. Toen ik een mailtje kreeg met de vraag of ik een adventskalender wilde reviewen, zei ik natuurlijk meteen ja! Vervolgens ontving ik een gigantische adventskalender van Lookfantastic. In deze adventskalender zitten allerlei beautyproducten: zowel make-up als verzorgingsproducten (voor haar en huid). En ik kan je alvast verklappen: dit zijn niet alleen kleine samples zoals je normaal gesproken vaak ziet in adventskalenders!

Lookfantastic

Laat ik eerst nog wat meer vertellen over Lookfantastic. Lookfantastic is een online webshop die de beste van de beste merken verkoopt, gebaseerd in Engeland. Hun motto is:ย  Luxury Beauty, Premium Skincare and Leading Haircare. Zij hebben jaarlijks een adventskalender met beauty, huid- en haarverzorgingsproducten. En zoals je al ziet op deze foto: de adventskalender is echt gigantisch!

Alvast even kijken

In de kalender zitten allerlei laatjes, waar de producten zijn ingepakt in rood papier. En hoe verleidelijk is het om alvast even te kijken wat voor producten er in de adventskalender zitten? Ik zal jullie alleen het product laten zien en kort uitleggen wat het is. De ervaring van het product, mogen jullie zelf ervaren :).

Make-up

Okรฉ, laat ik jullie alvast een paar producten uit de adventskalender laten zien! Laten we beginnen bij dag 1, waar meteen een prachtig beauty product in zit. Het is gewoon een compleet contour palet! En het palet ziet er prachtig uit als je het mij vraagt.

Huidverzorging

Dan maken we een sprongetje naar dag 10, waar een crรจme voor de huidverzorging in zit.

Haarverzorging

Tot slot kijken we nog even bij dag 21, waar twee producten voor de haarverzorging in zitten. Ik ben heel benieuwd naar deze shampoo en conditioner!

December

Er zitten dus echt heel gave producten in deze adventskalender! Ik wacht nog even met het uitpakken van de andere dagen totdat het december is. Ben je benieuwd wat er nog meer in deze kalender zit? Hier kun je de adventskalender aanschaffen. Wees er vooral snel bij, want de kalenders zijn altijd heel snel uitverkocht. In december zal ik in mijn Instagramstories elke dag een product van de adventskalender laten zien. Check dan dus vooral mijn Instagram!

Heb jij wel eens een adventkalender gehad? En wat vind je van deze adventskalender? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

 1. Ik zie hem al vaker voorbij komen, Maar had nog nooit inhoud gezien ๐Ÿ™
  Wat zitten er al leuke dingen in! Ik heb er nog nooit een gehad. Ben wel van plan er dit jaar een te halen hihi..

  Ben erg benieuwd naar de rest van de kalender ๐Ÿ˜€

 2. Een simpele maar mooie kalender! De producten lijken me erg leuk! Mag wel eigenlijk voor die prijs! Ik heb dit jaar voor de eerste keer ook eentje besteld. Bij Yves Rocher.
  Ben er erg benieuwd naar ๐Ÿ™‚

  – xx Daisy

 3. Heerlijk zo’n adventkalender met beauty producten! Vind het meestal alleen best prijzig, dan kies ik liever iets uit wat ik zelf echt graag wil hebben denk ik…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *