Beauty Make-up Review / Test

Bring in the Bling met Essie!

Kerst komt steeds dichterbij, dus moeten we langzaam aan weer zorgen dat we klaar zijn voor kerst. Een nieuwe outfit, een mooie make-uplook en natuurlijk mogen je nagels ook niet ontbreken! Essie heeft weer eens een prachtige feestcollectie uitgebracht met zes soorten nagellak, die ik in deze blog ga testen!

De nieuwe wintercollectie Bring in the Bling bestaat uit zes soorten nagellak: twee kleuren rood, nude, paars, blauw en grijs. Deze zes kleuren zorgen ervoor dat jij helemaal klaar bent voor de feestdagen! Wat je outfit ook wordt, they got an essie for that ;)!

Suit & Tied

Suit & Tied is een mooie subtiele nude-achtige kleur. I love it! Dit is persoonlijk mijn favoriet, vanwege zijn mooie kleur. Deze kleur is te combineren bij elke outfit en gelegenheid. De nagellak dekt goed, één laagje nagellak is al voldoende om je nagellak een goede dekking te geven!

Ring in the bling

Als je mij vraagt wat een typische kerstkleur is, dan kies ik meteen voor deze kleur! Deze nagellak zal ik dus ook ongetwijfeld gaan dragen tijdens kerst. Ring in the bling heeft een beetje glim door de nagellak heen, wat het een tikje feestelijker maakt. Ook deze nagellak geeft een zeer goede dekking na één laagje nagellak!

Be cherry!

Deze kleur doet me inderdaad erg aan kersen denken. Ook dit is een ideale kleur voor kerst, tijdens een diner met je familie. Deze kleur heeft geen glimmer door de nagellak heen, wat de nagellak dus weer een heel ander effect geeft. Deze kleur dekt ietwat minder goed dan de andere soorten nagellak, maar in principe is één laagje nagellak wel voldoende!

New year, new hue

Ook dit is weer een typisch feestelijk kleurtje. New year, new hue is weer een wat uitdagender kleurtje dan de andere soorten nagellak, but I love it! De kleur zal bijvoorbeeld prachtig staan bij een zwart kerstjurkje. Deze nagellak dekt ook weer heel goed, net zoals we van de vorige soorten nagellak gewend zijn!

Social-lights

Dit is weer typisch zo’n kleurtje die je overal bij kunt dragen! In deze nagellak zit ook weer een glimmer, het geeft de nagellak een parelachtig effect. Dit maakt de nagellak net een stukje specialer. Deze nagellak dekt net als be cherry ietsje minder goed, maar een laag nagellak zou voldoende moeten zijn!

On your mistletoes

Wie de namen van de Essie nagellak heeft bedacht: I like you. Ook deze nagellak heeft weer een onwijs leuke naam. Essie beschrijft deze nagellak zelf als: een Oxford blauwe nagellak die op zoek is om middernacht een kus te stelen. En eerlijk gezegd, deze kleur past er perfect bij! Deze kleur is ook weer vrij goed te combineren bij allerlei soorten outfits. Ook heeft deze nagellak weer een heel goede dekking!

Essie wintercollectie

De Bring in the Bling wintercollectie: I like it! Er zitten wat subtielere kleuren tussen, die je bij elke outfit kunt gebruiken. Ook bevat de collectie fellere en uitdagende kleuren, die ook weer prachtig kunnen afsteken bij jouw feestelijke outfits. De wintercollectie bevat veel variatie en is wat mij betreft ideaal voor de feestdagen! Wat vindt jij van de collectie? Leave it in the comments!

Liefs.

10 Comment

  1. Hele mooi wintercollectie weer! De laatste 3 zijn mijn favoriet: een prachtige diep roze-paarse kleur en de grijstinten spreken me ook aan voor tijdens de winter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *