Beauty Review / Test

Etos: Every body happy!

Je gezicht komt meestal op de eerste plaats als het gaat om goede huidverzorging. Toch is ook de huid van je handen en je lijf gebaat bij dat extra likje uit pot of tube. Daarom breidt Etos haar hand & body lijn uit met twaalf heerlijke en betaalbare bodyproducten & skin oils. In deze blog laat ik vier producten zien.

Als er een nieuwe lijn van Etos is, dan test ik deze maar al te graag uit. Alle producten zijn ook nog eens betaalbaar, de prijzen voor een gemiddeld product variëren van €2 tot €5. Daarnaast hebben de producten altijd een goed resultaat, wat mij betreft heb je dus helemaal geen dure producten nodig. Etos is al genoeg!

Allereerst de bodycream die verrijkt is met shea butter. Het is een erg romige crème, die gemakkelijk smeert. Je huid wordt hier heel zacht van, dus dit is zeker een aanrader! Voor 250 ml betaal je slechts €3,99.

Dan een massage olie die verrijkt is met amandelolie en calendula. Deze olie helpt om de huid te hydrateren en ondersteunt het huidstellende vermogen. De olie ruikt heel lekker, vooral door de amandelolie. bovendien krijg je door deze olie en heel zachte huid. Deze olie is zeker aan te bevelen voor een goede massage! De massage olie kun je voor 150 ml voor slechts €3,59 kopen.

Dan mijn nieuwe favoriete body lotion Gallica Rose. Deze is verrijkt met rozenextract, daarom ruikt deze heerlijk! Ook deze bodylotion geeft je een heel zachte huid, wat mij betreft heeft deze nog iets meer effect dan de bodycream. De bodylotion bestaat ook nog in de versie van een bodycream die ik ook graag nog zou uittesten! De bodylotion kun je voor 200 ml voor €2,49 kopen.

Tot slot een Almond & Jojoba skin oil. Normaal gebruik ik huidolië niet echt, omdat ik het idee heb dat je huid zo lang vet blijft. Maar, deze huidolië trekt snel in je huid waardoor je niet lang vet blijft. Ook door deze olie word je heel zacht, een soort babybillenzacht. Als je ook niet houdt van olie die niet snel intrekt, dan is dit zeker een aanrader. Ik ben om in ieder geval! Ook ruikt de olie heel lekker vanwege de amandelgeur. Voor 150 ml betaal je €3,99.

Dit waren alweer de vier producten uit de nieuwe lijn van Etos. Ik zou elk van de geteste producten aanraden, vooral omdat ze je huid zo goed verzorgen. Al is het geen winter meer, je huid heeft altijd een goede verzorging nodig. Houd dit dus goed in je hoofd! Welk product zou jij graag uit deze blog willen uittesten?

Liefs.

11 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *