Beauty

Etos: lekker ontspannen in bad of de douche!

Ik vind niets lekkerder dan een uitgebreid bad nemen, dan kan ik eindelijk eens echt helemaal ontspannen. Met de nieuwe Etos aromalijn, met de geuren van eucalyptus, rozemarijn en lavendel kun je nu lekker ontspannen in bad of de douche.

Even écht ontspannen

Als ik douche, kan ik altijd maar even genieten van de warmte van de douche. Daarom vind ik het fijn om af en toe een bad te nemen, zodat ik wat langer kan ontspannen. Wist je dat je met een halfuur badderen evenveel calorieën verband als een halfuur lopen? Des te meer reden heb ik om een bad te nemen! Daarom nam ik een heerlijk bad met de nieuwe Etos aromalijn.

Etos aromalijn

Van de Etos mocht ik wat producten uit de nieuwe aromalijn testen: een rozemarijn badolie, een rozemarijn shower cream, een lavendel shower foam en een eucalyptus shower cream. Bij deze aromalijn bevat elk product eterische olieën. De lavendellijn werkt ontspannend voor lichaam en geest, de eucalyptus heeft een verkwikkend effect op lichaam en geest en de rozemarijnlijn stimuleert de lichaam en geest.

Lavendel

Laten we beginnen met de lavendel shower foam. Lavendel vind ik altijd al heel lekker ruiken, dus was ik blij dat deze geur een deel van de aromalijn is. Ik was mij altijd het liefst met shower foam, omdat het schuimende goedje goed in gebruik is. Ook deze lavendel shower foam schuimt goed en is dus fijn in gebruik. I like it!

Rozemarijn

Dan de rozemarijn badolie en shower cream.  Rozemarijn heeft een erg sterke geur van zichzelf. Opzich vind ik dit niet een heel vieze geur, maar het is niet mijn favoriete geur. Wel is de geur bij de badolie gematigder, dus ruikt het bad dan wel lekker! De shower cream vind ik iets minder, omdat deze iets te sterk ruikt naar mijn mening. Deze geur blijft best wel hangen in de badkamer. Ik gebruik hiervoor liever een andere shower cream, maar dat is een kwestie van geur!

Eucalyptus

Tot slot mijn favoriete lijn: eucalyptus. Ik ben dol op de frisse geur van eucalyptus. Vaak gebruik ik eucalyptus alleen als ik verkouden ben, omdat mijn neus dan weer heel snel open gaat. Maar eucalyptus is ook heerlijk in bad! De shower cream ruikt erg lekker en heeft zeker een verkwikkende werking. Normaal kak ik altijd in als ik in bad ga, maar bij de geur van eucalyptus voel ik me juist opgefrist en redelijk energiek. Ik denk dat de eucalyptus badolie dus ook zeker een aanrader zou zijn!

De aromalijn is wat mij betreft een aanrader! De verschillende geuren zorgen voor een heerlijk verwenmomentje in de douche of in bad. De prijzen variëren van €2,99 tot €3,99, dus het is zeker de moeite waard om deze producten eens te testen.

Lijkt jou de aromalijn fijn om te gebruiken? Leave it in the comments!

Liefs.

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking, maar bevat wel mijn eerlijke mening over het desbetreffende bedrijf en/of product.

6 Comment

  1. Ik ben niet zo heel erg van sterke geuren, dus ik weet niet of deze aromalijn wat voor mij is. Maar de lavendel lijkt mij op zich nog wel lekker om te ruiken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *