Beauty Review / Test

Etos: nieuwe musthaves

Van lip primer tot een glow boosting CC cream: Etos introduceert voor deze herfst en winter 6 nieuwe wannahave make-up producten die onmisbaar zijn voor het creëren van de looks van dit moment. Trendy make-up voor een betaalbaar prijs? Dat is mogelijk bij Etos! In deze blog test ik een aantal van deze producten.

Zoals jullie vast al hebben gemerkt in voorgaande blogs, tegenwoordig ben ik groot fan van de Etos. Sinds dat de Etos vernieuwd is, creëert de Etos veel meer (mooie) eigen producten. Pas kwam Etos weer met een aantal nieuwe producten, wat naar mijn mening echte musthaves zijn. Hieronder zal ik een aantal producten laten zien en testen!

Allereerst de CC radiance cream. Deze crème brengt heel fijn aan. De CC radiance cream is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een product dat de huid verzorgt, een mooie glow én me­dium­dekking ­geeft. Deze­ hightech­formule ­laat­ een­ doffe­ of ­vale­ teint weer stralen. Dankzij de licht-weerkaatsende pigmenten ontstaat er ­een ­optisch­ anti-rimpeleffect.­ Het ­anti-blemish­ complex­ ondersteunt de natuurlijke barrière functie van de huid, stimuleert de collageen aanmaak en beschermt, conditioneert en hydrateert de gevoelige­ huid.­ Het­ resultaat: ­een­ verzorgde,­ egale­ en­ stralende ­huid.­ Dit product is dermatologisch getest. Dit product kun je bij de Etos voor €5,99 kopen.

Dan de Lip primer. Ook dit product brengt fijn aan. De ­Lip ­primer­ dient­ als­ basis­ voor ­gekleurde­ lipproducten. De primer neutraliseert de kleur van de lippen­ waardoor­ de ­lipstick­ intenser ­lijkt.­ Het product zorgt daarnaast voor een egalere, langdurige dekking en voorkomt dat de aangebrachte lipstick uitloopt. Deze Lip primer is beschikbaar voor €3,99.

Dan deze prachtige shaping & highlighting kit. Deze kit bevat een highlighter, contouring powder en blush in één. Kortom: alle musthaves voor het perfect contouren, shapen en highlighten in één palet. Voor een everyday look of voor meiden die niet te opvallend willen is deze highlighter een goede aanrader! De kleur blush is subtiel, maar doet zijn werk heel goed. De bronzer oogt niet oranje op de huid, wat heel prettig is bij een bronzer. Dit palet is dus zeker een aanrader wat mij betreft. Dit mooie palette kun je al kopen voor €6,99!

Last but not least, de Lip Scrub. Deze Lip Scrub ruikt naar bubblegum, dus deze ruikt heel lekker! Tijdens de wintermaanden heeft de gevoelige huid van je ­lippen ­het­ extra ­zwaar ­te­ verduren.­ Met ­de­ Etos­ Lip­ Scrub ontdoe je je lippen van velletjes en geef je de bloed circulatie een boost zodat ze weer zacht (en kissable) worden. De Lip Scrub kun je in verschillende varianten kopen voor slechts €3,99 kopen!

Welk product zouden jullie ook wel eens willen uittesten? Leave it in the comments!

Liefs.

19 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *