About me Info

How to: expert worden op het gebied van ondernemen

Ik ben nog maar 18 jaar, beheer een Instagram met ruim 21000 volgers en ik blog wekelijks met veel plezier. Als influencer vind ik het ondernemerschap erg leuk. Gelukkig zit het ondernemen in mijn bloed, maar wat als je nu niet veel van het ondernemen af weet?

Mijn passies als kind

Als kind vond ik schrijven en fotograferen erg leuk. Ik kan me nog goed herinneren dat ik als 8-jarige regelmatig begon met het schrijven van een verhaal. Als 10-jarige had ik een kleine camera gekregen waar ik met veel plezier amateuristische foto’s mee maakte. Na een aantal jaar mocht ik eindelijk de grote Nikon van mijn vader gebruiken. Ik ging hiermee maar al te graag de natuur in om wat foto’s te schieten. Zie hieronder een aantal voorbeelden!

zelfgemaakte natuurfoto

zelfgemaakte natuurfoto

zelfgemaakte natuurfoto

En zo begon het allemaal: ik leerde om te gaan met de Nikon en maakte steeds betere foto’s. Ook vond ik het leuk om flatlays van items te maken. Deze foto’s wilde ik graag delen, dus begon ik een Instagramaccount. Steeds vaker moest ik zelf voor de camera gaan staan, omdat ik veel opdrachten kreeg. Ik wilde graag meer delen over mijn leven en over de producten die ik kreeg, dus begon ik een blog!

Van hobby naar serieus ondernemen

Het begon als een hobby, maar het werd steeds serieuzer. Ik kwam er na een tijdje ook achter dat het ondernemen een stukje lastiger is dan ik had gedacht. Zo zitten er allerlei regeltjes verbonden aan verschillende opdrachten en moet ik me aan allerlei SEO regels houden, om maar zo goed mogelijk vindbaar te zijn op Google. Voordat ik aan het ondernemen begon, had ik graag hulp gehad van een professional. Dat had het allemaal een stuk makkelijker gemaakt!

inspirationtolive

Hulp bij het ondernemen

Gelukkig is het ondernemen een stukje makkelijker geworden voor de jonge dames onder ons. Elske Doets, gekozen tot zakenvrouw 2017, wil jonge meiden met een onderneemstersdroom graag helpen. Zij heeft namelijk de Young Lady Business Academy opgericht voor het ondernemerschap op allerlei gebieden. Op deze academie, die een week duurt, krijg je gratis trainingen en opdrachten om je te inspireren, motiveren en om je op weg te helpen naar succes. Precies wat je nodig hebt bij het beginnende ondernemerschap!

ondernemen leren

Young Lady Business Academy

De Young Lady Business Academy is bestemd voor meiden van 15 t/m 24 jaar van alle leerniveaus. Van 2 juli t/m 6 juli zal de 3e academie van start gaan. Je kunt je hiervoor hier inschrijven. De beste inzendingen zullen uitgenodigd worden om een pitch te geven bij Elske Doets. De beste pitches worden uitgenodigd om de Young Lady Business Academy te gaan volgen. De allerbeste Young Lady Business Case krijgt zelfs de gelegenheid om 4 dagen lang met Elske Doets mee op zakenreis te gaan naar een bestemming in Amerika of Canada in het najaar van 2018, hoe tof? Op de website van Elske Doets kun je nog verdere details vinden.

Liefs.

Deze blog is geschreven voor een samenwerking via Onfluence.

 

 

10 Comment

  1. Leuk dat je er vroeger al een grote passie voor had, je foto’s zien er ook echt super uit. Ik vind mijn blog nu nog te klein met bijna 2000 volgers en gemiddeld 1500 unieke bezoekers maar mocht ik gaan groeien wil ik er ook wat meer mee gaan doen bijv een kvk inschrijving.

  2. De groep ondernemende vrouwen wordt steeds groter! Ik stap straks ook naar de KvK, als alles rustig is als de baby er is en we een beetje ritme hebben. Nu al zin in! Goed artikel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *